Acasă Sport Seedorf este incert

Seedorf este incert

-

Prezenta lui Clarence Seedorf in primul unsprezece al Milanului pentru finala Ligii Campionilor este pusa sub semnul intrebarii. Deja obligat sa renunte la Massimo Ambrosini, victima a unei intinderi la coapsa, Ancelotti ar putea sa nu beneficieze nici de aportul olandezului (singurul fotbalist care a cucerit de trei ori Liga, cu trei echipe diferite, Ajax, Real Madrid si AC Milan), care nu a participat la sedinta de pregatire de duminica, acuzind dureri la glezna. In ultimele saptamini, Seedorf, care acuza o accidentare mai veche, nu a putut evolua la capacitatea sa maxima, dar ar putea lua loc totusi pe banca de rezerve la Istanbul. Pentru a-l inlocui, Carlo Ancelotti va trebui sa aleaga intre portughezul Rui Costa si brazilianul Serginho, autor a doua goluri in meciul disputat simbata in campionat cu Palermo (3-3), cind Milan a jucat cu mai multe rezerve pentru a-i menaja pe titulari. Un alt jucator care l-ar putea inlocui pe Seedorf este mijlocasul francez Vikash Dhorasoo, insa sint sanse mici ca Ancelotti sa recurga la aceasta solutie. Probleme au si fundasii Stam si Maldini, dar se spera macar in recuperarea unuia dintre ei, ca varianta de inlocuire fiind gruzinul Kaladze.


Mijlocasul brazilian Kaka a spus ca a ales sa joace la AC Milan deoarece si-a dorit foarte mult sa evolueze intr-o finala a Ligii Campionilor. „Sa cistig Liga Campionilor a fost unul dintre motivele pentru care am venit la AC Milan. Este diferit fata de titlul mondial cucerit in 2002 cu nationala Braziliei, pentru ca atunci nu eram un fotbalist cunoscut. Confruntarea cu Liverpool este, poate, cea mai importanta din viata mea, pentru ca este vorba despre prima finala de Liga din cariera si vreau sa fiu la inaltime. Daca as cistiga, ar fi extraordinar“, a afirmat brazilianul, care vrea sa atinga recordul colegilor sai, Maldini si Costacurta, care au disputat sapte astfel de finale. „In vestiare se vorbeste despre ceea ce simti atunci cind ridici acest trofeu deasupra capului, de emotiile pe care le incerci, iar cind aud parca imi doresc si mai mult sa traiesc si eu astfel de sentimente“, a completat Kaka.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...