Acasă Sport Bondrea a parasit Universitatea

Bondrea a parasit Universitatea

-

Tehnicianul Marian Bondrea (foto) a anuntat ieri ca a avut o ultima discutie cu Dinel Staicu, in urma careia a decis sa paraseasca Universitatea Craiova. Antrenorul si-a motivat decizia prin faptul ca nu a fost sustinut nici un moment de conducatorii gruparii oltene, care nu au mai platit jucatorii. Mai mult decit atit, Bondrea sustine ca, fara stirea sa, mai multi fotbalisti ai Stiintei au fost amanetati la alte echipe, motiv pentru care acestia nu mai puneau suflet cind jucau in tricoul alb-albastru. Tehnicianul craiovean a spus ca s-a simtit tradat la ultimul meci, cind conducatorii de la Apulum i-au multumit la finalul jocului.


Alaturi de Marian Bondrea, care si-a primit banii pentru perioada cit a lucrat la Universitatea, ieri a plecat de la echipa olteana si antrenorul secund Ovidiu Drinceanu. Acesta din urma a lucrat benevol, dupa cum sustine Bondrea. Se pare ca Universitatea va fi condusa in ultimele etape de cuplul Neagoe – Lung.


Marian Bondrea a spus ieri ca Dinel Staicu i-a dezvaluit ca a vindut deja echipa, actele fiind aproape de finalizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...