Acasă Sport Ancelotti si Berlusconi sint optimisti

Ancelotti si Berlusconi sint optimisti

-

Tehnicianul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, s-a declarat increzator inaintea confruntarii cu FC Liverpool, sustinind ca elevii sai au pregatit foarte bine aceasta partida. „Echipa este foarte bine pregatita. Ne-am antrenat cum nu se poate mai bine in ultimele zile si sint sigur ca baietii vor face un meci mare. Desigur, vom avea in fata o formatie puternica, cu un antrenor cu idei clare, care stie ce sa faca pentru a le pune in practica“, a afirmat Ancelotti, care a mai marturisit ca are un singur dubiu, in ceea ce priveste un anumit post din echipa, insa nu a dorit sa dezvaluie care este acesta. „Nu stiu pe cine sa las in tribuna“, a precizat antrenorul „diavolilor“ milanezi.


Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, i-a vizitat pe rossoneri in cantonament, exprimindu-si speranta ca acestia vor aduce la Milano trofeul Ligii Campionilor. „Cred ca putem sa invingem. Pentru a cistiga a cincea Cupa a Campionilor sub conducerea mea, Milan va trebui sa fructifice superioritatea sa tehnica“, a spus Berlusconi, precizind insa ca nu va fi o tragedie daca italienii nu vor reusi sa cucereasca trofeul. „Oricum, cred ca in acest sezon Milan a oferit satisfactii deosebite suporterilor, practicind si un joc spectaculos. Avem la echipa jucatori care sint adevarati artisti“, a explicat patronul milanezilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...