25 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportUrsu a jucat cu mina fracturata

Ursu a jucat cu mina fracturata

Jucatorul „pandurilor“ Cosmin Ursu a devenit indisponibil pina la finalul sezonului, dupa ce a suferit in jocul cu FC Sibiu o tripla fractura la antebratul sting. Fotbalistul a suferit accidentarea in debutul reprizei secunde, dar a preferat sa ramina in teren pina la ultimul fluier al lui Salomir. La sfirsitul meciului, mijlocasul gorjenilor a fost transportat la spital si, dupa efectuarea radiografiei, medicii i-au dat verdictul care-l va tine departe de gazon cu mina imoblizata in ghips timp de o luna. Antrenorul Emil Sandoi sustine ca nu a stiut ca fotbalistul sau este accidentat si a aflat abia cind a parasit stadionul. Pentru partida urmatoare cu Dinamo II, pe linga absenta medicala a lui Ursu, Sandoi nu poate conta nici pe serviciile lui Stefan, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


Balaet isi reproseaza greseala


In minutul 38 al derbiului de pe „Municipal“, oaspetii au beneficiat de singura ocazie de gol, Balaet pasindu-i perfect lui Demian, care a sutat spre gol. Din fericire pentru spectatori, dar si pentru Balaet, Craciunescu a salvat avantajul gazdelor. Portarul gorjenilor a avut puterea la final sa treaca peste eroare, mai ales ca echipa a invins si spera ca sezonul viitor va evolua in Divizia A. „Greu, dar este mai frumos cind este 1-0. Sper ca am jucat bine si suporterii au fost alaturi de noi, ceea ce ne-a dat mare incredere. Sper ca jocul rezultatelor sa ne ajute si noi sa cistigam toate meciurile pe care le mai avem de disputat si cu ajutorul lui Dumnezeu sa promovam. Cred ca sintem cea mai buna echipa din serie. Normal ca imi reprosam daca se marca. Fiind localnic, darimam un oras intreg. Era o greseala care ma apasa toata viata. Multumesc lui Dumnezeu ca a iesit asa“.


Jandarmii au dat amenzi


Jandarmii prezenti la meci au luat masuri speciale, mai ales ca nu se intilnesc la fiecare etapa cu o asemenea afluenta de public. Comportamentul publicului a fost exemplar, dar au existat si acte izolate de violenta verbala, sanctionate in consecinta. Jandarmii au dat amenzi de sase milioane de lei si un avertisment scris la cinci persoane din Tirgu Jiu pentru proferarea de expresii triviale. Jandarmeria face apel la spectatorii manifestatiilor sportive sa se abtina de la asemenea acte care dezonoreaza publicul si nu dovedesc o sustinere si apreciere a echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS