19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Demisionezi doar cind te simti vinovat“

„Demisionezi doar cind te simti vinovat“

Marian Bondrea a infirmat ieri stirile conform carora ar fi spus, la finalul meciului cu Apulum Alba Iulia, ca demisioneaza din postura de antrenor al Stiintei, dar a adaugat ca se mai gindeste daca va ramine la echipa. Desi saptamina trecuta afirmase ca va ramine pina la finalul campionatului la Craiova, Bondrea a dezvaluit ca „anumite chestii care nu mi s-au parut in regula la meciul cu Apulum“ l-au determinat sa mai reflecteze daca va termina sau nu campionatul pe banca tehnica a Universitatii.


„Nu mi-am dat demisia, pentru ca nu am motive sa o fac. Eu consider ca trebuie sa renunt doar atunci cind ma simt vinovat, iar eu nu am nici o vina pentru ce s-a intimplat si continua sa se intimple la Universitatea Craiova. Mai ales la acest meci cu Apulum, la care nu mi s-au parut in regula anumite chestii. Vad ca pleaca toata lumea. Mi s-a spus ca Schumacher, Pirvu si Bundea si-au reziliat contractele, aud acum ca a plecat si Buhus. Dezerteaza toti. Eu mi-am dat seama ca am fost adus, pentru a fi sacrificat la doua saptamini dupa ce am venit, dar daca inghiti o galusca trebuie sa o si digeri. Miine (astazi – n.r.) voi decide daca ramin la echipa“, a spus antrenorul Universitatii.


Contactat telefonic, Bundea a negat faptul ca si-ar fi reziliat contractul cu Universitatea si a adaugat ca ramine in Banie si pentru ultimele doua meciuri din campionat. Alb-albastrii au avut ieri zi libera, iar astazi, de la ora 18.00, vor sustine un antrenament la cantonamentul din Lunca Jiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU