17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Tunarii“ joaca mentinerea in Divizia C

„Tunarii“ joaca mentinerea in Divizia C

Dupa disputarea etapei a 23-a din seria a 6-a a Diviziei C, EMC Rovinari se mentine pe podium in ciuda esecului cu Minerul Mehedinti, finalul campionatului gasindu-i pe gorjeni cu o singura grija, mentinerea in obiectiv, adica pe unul din locurile 2-5. Arsenal Motru a stat in acesta runda, insa are de disputat miine restanta cu Hexe Timisoara, iar in cazul unei victorii se distanteaza de zona care delimiteaza esalonul trei de cel judetean. In schimb, Minerul Matasari confirma cu fiecare etapa ca nu are forta sa se salveze, degringolada din pauza competitionala atirnind destul de greu in acest retur.


Minerul Mehedinti – EMC Rovinari 2-0


Intr-un meci „de familie“, ambele echipe avind acelasi sponsor, echipa fara griji, EMC Rovinari, a pierdut in fata formatiei gazda, Minerul Mehedinti, care, cu aceasta ocazie, si-a semnat mentinerea in Divizia C. Rovinarenii au cedat in ultimul sfert de ora, cind Petrovici a semnat dubla. Portarul oaspetilor, Mitrica, nu a avut ce face la torpila in vinclu de la 25 de metri a mehedinteanului (’75), doua minute mai tirziu o nesincronizare a fundasilor gorjeni permitindu-i aceluiasi jucator sa marcheze cu latul, din centrul careului. La acest scor, oaspetii au mers pe mina juniorilor, finalul meciului gasindu-i in teren pe Bocse, Pogonici si Hidis. EMC Rovinari, prin vocea organizatorului de competitii, Viorel Cioara, a reclamat neacordarea unei lovituri de la 11 metri la Stroe, acesta fiind faultat din spate dupa ce il depasise pe portarul mehedintenilor. Stanciu a fost cel mai bun fotbalist de pe teren, insa efortul sau nu s-a concretizat si pe tabela in dreptul gorjenilor.


Auxerre Lugoj – Minerul Matasari 1-0


Plecati cu sperante in Banat, „minerii“ din Matasari s-au intors din nou invinsi, fiind si mai aproape de Divizia D. Cel care a semnat victoria gazdelor a fost Miculescu, acesta profitind de greseala aparatorilor gorjeni (‘9). „Sintem bolnavi, terminati. Am luat un gol stupid si nu am fost in stare nici macar sa egalam“, a afirmat deza-magit organizatorul de competitii Tanasie Ghimis. Canavoiu a fost cel care a dat cu piciorul egalarii, reusind contraperformanta sa rateze de doua ori cu poarta goala. Repriza secunda a fost dominata copios de „mineri“, care s-au aruncat cu disperare in ofensiva, dar acest lucru nu i-a ajutat cu nimic. Matasarenii mai au de disputat doua jocuri din actualul campionat si este greu de crezut ca se pot salva, avind nevoie de sase puncte, dar si de rezultate indirecte favorabile.


In seria a 6-a, in runda a 23-a s-au mai inregistrat rezultatele: Severnav Severin – Minerul Moldova Noua 1-0, CFR Timisoara – UM Timisoara 5-4, Hexe Timisoara – Universitatea Resita 4-0, Gloria Resita – Florian Jimbolia 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS