15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Promovarea este mai frumoasa cind este mai grea“

„Promovarea este mai frumoasa cind este mai grea“

Romica Buia a fost apreciat la Timisoara, iar in prezent este adulat la Tirgu Jiu. In tribunele stadionului „Municipal“ la derbiul cu FC Sibiu, s-a aflat si o mica galerie din Banat, care l-a asteptat dupa meci sa-l felicite pentru prestatia reusita si sa-i ureze sa revina in Divizia A. „Am venit special pentru el din Timisoara. Noi il asteptam sa se intoarca la Poli. Daca intra Pandurii, o sa venim sa-l sustinem la fiecare meci“, a precizat unul dintre fanii timisoreni ai lui Buia. Baimareanul a fost cel mai aplaudat jucator al gazdelor, atit la prezentarea formatiei Pandurii, inainte de meci, cit si in momentul schimbarii, stadionul scandindu-i numele minute in sir.


 


– A fost greu meciul?


– Pentru mine nu a fost greu. Sint obisnuit cu astfel de meciuri. Pentru noi orice joc este greu acasa, pentru ca trebuie sa atacam si sa inscriem. Eu zic ca toata echipa a evoluat bine si, daca se concretizau ocaziile pe care le-am avut, era 3-0 in minutul 25, si nu mai era nici o problema.


– Jan Gavrila a fost impresionat de evolutia ta.


– Ii multumesc, nu mi-am facut decit datoria. Echipa a jucat bine si am dat rapid acel gol reusit de Vancea.


– Ai fost schimat destul de devreme.


– M-am accidentat a doua repriza. Am primit o lovitura in muschi. Nu mai puteam. Daca puteam, jucam pina la sfirsit.


– Promoveaza Pandurii?


– Este greu. Eu zic ca daca eram putin mai atenti la Urziceni, acum eram in Divizia A. Dar este mai frumoasa promovarea cind este mai grea.


– Care crezi ca este cel mai bun adversar cu care ati evoluat?


– Eu zic ca FC Caracal ne-a pus cele mai multe probleme. Speram sa le puna si celor de la Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS