17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Miroase a hoit

In acest sezon, Universitatea a murit incet, fiind impinsa spre destinu-i fatal de Dinel Staicu, cel care ar fi trebuit sa o tina in viata cu orice pret. Si cum Stiinta nu mai respira de mult, sacalii au prins miros de putreziciune si au navalit asupra hoitului, rupind bucati din el cu acordul „stapinului“ Dinel. Ispitit de „verzisori“, Dinel s-a despartit fara remuscari de zece dintre cei mai valorosi fotbalisti ai Universitatii, lasind astfel echipa fanion a Olteniei prada tuturor dusmanilor ei. Doctorul Dinel se poate insa felicita, operatia reusindu-i de minune din moment ce pacientul a murit.


In meciul de aseara, Universitatea nu a dat nici un semn de viata, in ciuda „singelui proaspat“ injectat de Bondrea. Banica, Feleaga, Lazarovici sau Ticlea sint prea firavi pentru a face fata rigorilor Diviziei A, insa acest lucru nu prea mai are importanta de vreme ce echipa lor este retrogradata in liga secunda. Apulum a deschis scorul inca din minutul 2, cind Giuchici, lansat in careu, l-a depasit pe Banica si a inscris din unghi. Universitatea a egalat cu noroc 25 de minute mai tirziu, centrarea din corner a lui Schumacher fiind deviata de Feleaga in capul lui C. Ciobanu, care a trimis mingea in propria poarta. Bomboana pe coliva Universitatii a pus-o acelasi Giuchici, care a profitat de o greseala de incepator a lui Pirvu si, din mijlocul careului mare, l-a executat pe Banica (’74).


In prezent, Universitatea nu mai are nevoie decit de ciocli si de un cal mascat, care sa o duca la groapa. Mai-marii urbei noastre se pare ca vor face acest gest crestinesc din moment ce nu au avut si nici nu au intentia sa salveze echipa cu care si ei se mindreau cindva. In privinta calului, primarul Solomon o sa ni-l dea pe cel al lui Mihai Viteazul, ca tot vrea sa-l mute din piata prefecturii si nu are unde sa-l puna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU