16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSalomir va imparti dreptatea pe „Municipal“

Salomir va imparti dreptatea pe „Municipal“

Meciul de pe „Municipal“ dintre Pandurii si FC Sibiu este considerat unul de mare risc, atit prin numarul mare de spectatori care sint asteptati de organizatori, cit si ca urmare a amenintarilor galeriei „PanDurii“ la adresa jucatorilor locali. Jandarmeria a organizat ieri, pe stadionul „Municipal“, un exercitiu, simulind chiar evacuarea suporterilor din stadion. Un oficial al Comandamentului de Jandarmi Gorj, institutia care asigura securitatea la meci, a mentionat ca ordinea va fi asigurata si cu ajutorul ciinilor, fiind suplimentate fortele cu ajutorul colegilor de la Craiova.


Pentru derbiul de miine cu sibienii, Emil Sandoi se bazeaza pe 19 jucatori, care au intrat in cantonamentul de la Pestisani inca de miercuri. Astazi, „pandurii“ vor efectua un antrenament departe de ochii presei, cel mai probabil la Tismana. Lotul pentru derbi este urmatorul: Lung, Balaet, Bogoi, C. Popescu, Craciunescu, Radoi, Trofin, Popete, Vancea, Ursu, Stefan, Negut, Bertea, Buia, Ilie, Vintilescu, Lapadat, Buca si Scarlat.


Tehnicianul gorjenilor are incredere in fotbalistii sai si spera ca sezonul sa fie incununat de o promovare istorica. „In aceasta perioada de doi ani de zile de cind antrenam Pandurii am facut tot ceea ce a depins de noi ca sa pregatim cit mai bine echipa si sa obtinem cele mai bune performante. Sint anumiti jucatori pe care noi i-am adus, sint altii pe care noi i-am capacitat, unii de la un nivel mult mai scazut au ajuns sa joace la un nivel ridicat, la o echipa care aspira pentru promovare. Poate unii dintre ei nici nu sperau vreodata sa ajunga aici si mi-as dori ca munca noastra de doi ani de zile sa fie incununata cu un succes in aceste saptamini care au mai ramas pina la final“, a afirmat Sandoi.


Comisia Centrala de Arbitri condusa de Ion Craciunescu a schimbat ieri arbitrul de centru al derbiului, Marian Salomir fiind cel care va conduce jocul de la Tirgu Jiu. Initial fusese desemnat vilceanul Victor Berbecaru, dar ieri a fost preferat clujeanul Salomir, arbitru FIFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS