10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRestructurari masive la Inter

Restructurari masive la Inter

Conducerea clubului italian Internationale Milano intentioneaza ca la sfirsitul sezonului sa faca schimbari majore in lotul de jucatori din cauza faptului ca nerrazzurii au avut inca un sezon slab. Pe lista de transferuri au fost trecuti fotbalisti care evolueaza de citiva ani la gruparea patronata de Massimo Moratti, cum ar fi Recoba, Vieri, Emre sau portarul Fontana. Acestora li se adauga olandezul Edgar Davids, care a inceput deja sa isi caute alta echipa de citeva luni, o probabila destinatie a sa fiind Ajax Amsterdam, dar si Van der Meyde, fostul „lancier“ neprinzind prea des primul unsprezece al milanezilor.


Moratti a alcatuit deja lista cu jucatorii pe care vrea sa ii cumpere, printre acestia numarindu-se italianul Stefano Fiore, de la Valencia, sirbul Mirko Vucinic, de la Lecce, autor a 13 goluri in actuala editie a campionatului italian, dar si capitanul tricolorilor, Cristi Chivu.


Inter ocupa in prezent locul al treilea in Serie A si mai poate cistiga in acest an doar Cupa Italiei, elevii lui Roberto Mancini fiind cu un pas in finala dupa remiza de la Cagliari (1-1), in primul tur al semifinalelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS