17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu ar putea lucra din nou cu Ranieri

Mutu ar putea lucra din nou cu Ranieri

Antrenorul italian Claudio Ranieri si internationalul român Adrian Mutu (foto – dreapta) ar putea lucra din nou impreuna. Cei doi au facut un cuplu bun la Chelsea, Mutu avind un debut excelent de sezon, in care a marcat cinci goluri. Treptat, „Briliantul“ si-a pierdut stralucirea, iar Ranieri nu a mai reusit sa i-o redea. Italianul a fost apoi inlocuit de Abramovici cu arogantul Jose Mourinho, in timp ce românul a fost prins dopat si trimis si el la plimbare.


Dupa aproape un an, drumurile celor doi s-au putea intersecta din nou, de data aceasta in Cetatea Eterna. Claudio Ranieri are mari sanse de a deveni antrenorul lui AS Roma in urmatorul sezon si ar dori sa il aiba in lot pe Adrian Mutu, românul fiind primul in preferintele sale.


Pentru Mutu, varianta Roma era mai veche, numele sau fiind vehiculat de multe ori in schimbul de jucatori care avea ca punct final transferul lui Cassano la Juventus. Cum bianconerii nu au renuntat la ideea aducerii internationalului italian, unul dintre copiii de suflet ai actualului antrenor al lui Juve, Fabio Capello, cedarea lui Adrian la Roma pare din ce in ce mai sigura.


La giallorossi, atacantul român ar putea avea ocazia sa fie titular, lucru cu care la gruparea piemonteza nu se putea intilni prea des. In plus, Mutu a mai colaborat cu Ranieri si a facut-o chiar foarte bine, italianul poreclindu-l pe jucator „Sarpele cu clopotei“. Chiar daca de la Roma vor pleca multi fotbalisti de valoare, printre care, mai mult ca sigur, si Cristi Chivu, cu jucatori ca Totti, Montella sau Mutu, romanii vor putea face performanta.


Ceilalti candidati la postul de antrenor al giallorossilor, Serse Cosmi si Zdenek Zeman, par iesiti din carti, mai ales dupa ce Rosella Sensi, fiica patronului Romei, administrator delegat al clubului, a anuntat ca „Roma trebuie sa fie antrenata de un roman“. In plus, prezenta lui Claudio Ranieri in tribuna, duminica, la derbiul cu Lazio, a intarit aceasta varianta.


In prezent somer, dupa ce a fost demis de la Valencia, Ranieri se pare ca a inceput deja sa discute cu conducerea clubului din capitala Italiei despre noile achizitii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS