29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu, in optimi la Sankt Poelten

Hanescu, in optimi la Sankt Poelten

Dupa ce a avut o saptamina libera, tenismanul român Victor Hanescu a inceput in forta turneul de la Sankt Poelten (Austria), dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Hanescu s-a calificat in optimile de finala, dupa ce l-a invins, in runda inaugurala, pe cehul Jan Hernych. Bucuresteanul s-a acomodat greu, pierzind primul set, 4-6, dar si-a revenit din mers si s-a impus fara probleme in urmatoarele doua, 6-1, 6-3. In turul secund, jucatorul român il va avea ca adversar pe germanul Michael Kohlmann, un tenisman venit din calificari, care s-a impus cu 2-6, 7-6, 6-4, in fata unui alt ceh, Tomas Zib, cap de serie numarul 8. Pentru ca s-a calificat in optimile turneului de la Sankt Poelten, Victor Hanescu va primi trei puncte in clasamentul ATP, dar si un cec in valoare de 5.300 de euro.


La turneul Challenger de la Budapesta, in proba de dublu, perechea formata din Florin Mergea si Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei dotate cu premii in valoare de 21.250 de euro. In primul tur, Mergea si Ungur au invins, dupa doua seturi, cu scorul de 7-6, 6-2, cuplul francez Dimitri Lorin / Xavier Audoui. Tandemul român va intilni in faza urmatoare perechea sirba Janko Tipsarevic / Darko Madjarovski. In proba de simplu a turneului din capitala Ungariei, Razvan Sabau, desemnat cap de serie numarul 4, il va avea ca adversar in optimi pe spaniolul Oscar Serrano.


La turneul feminin ITF de la Zagreb, dotat cu premii de 10.000 de dolari, jucatoarea româna Agnes Szatmari o va intilni in runda inaugurala pe reprezentanta gazdelor, Lukas Tazna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS