Acasă Sport Dinel vinde, cumpara si vinde

Dinel vinde, cumpara si vinde

-

Fiecare zi este un prilej de speculatie pentru viitorul Universitatii Craiova. Cine va fi patronul echipei si in ce divizie va evolua in sezonul viitor? Ultima idee a lui Dinel Staicu cu privire la avantajoasa debarasare de echipa este cedarea jucatorilor care au oferte catre Capitala, apoi achizitionarea unui loc in Divizia A, cu o suma infima fata de cea care ar urma sa fie obtinuta pe fotbalisti, si, in sfirsit, vinzarea echipei.


Necunoscutele in aceasta ecuatie ar fi echipa care va lasa locul in primul esalon Craiovei si numele viitorului proprietar. Indiciile sint: clubul care va vinde locul este din Oltenia, iar noul patron este craiovean si a mai fost aproape de a prelua echipa.


Din cite se pare, Dinel vrea sa renunte si la Universitatea II, pe care o va desfiinta, raminind astfel un loc vacant in Divizia C. Aviz amatorilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...