15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Regele“ si-a facut harakiri

„Regele“ si-a facut harakiri

Echipa antrenata de Gica Hagi, Galatasaray, si lidera Fenerbahce au inregistrat infringeri in partidele pe care le-au disputat, duminica, in etapa a 32-a a Superligii turce.


Galatasaray a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de Genclerbirligi. Golul formatiei pregatite de Hagi a fost marcat de Cihan (‘4), in timp ce pentru Genclerbirligi au inscris Youla (’31) si Erkan (’39).


Fenerbahce a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de Ankaragucu, care a marcat prin Cenk (’71 – penalti).


Intr-o alta partida disputata duminica, formatia Besiktas, cu Daniel Pancu pe teren pe toata durata meciului, a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu Istanbulspor. Besiktas a deschis scorul prin Cagdas (’53), insa dupa doar sase minute Bulent (Istanbulspor) a egalat.


Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Fenerbahce conduce in clasament, cu 77 de puncte, urmata de Galatasaray (73 puncte) si Trabzonspor (71 puncte).


Hagi: „De ce ne-a fost teama nu am scapat“


Gica Hagi a spus ca i-a fost teama ca echipa sa, Galatasaray, ar putea pierde meciul cu Genclerbirligi, dar nu a putut evita infringerea, iar „Cim Bom“ a fost cedat duminica, pe teren propriu, cu 1-2. „Am avut trei meciuri dificile in ultimele zile. Genclerbirligi este o echipa care joaca foarte bine. De ce ne-a fost teama nu am scapat si din pacate am fost invinsi“, a spus Hagi.


„Regele“ considera ca echipa sa a avut un inceput bun de meci, dar adversarii au intuit cum urma sa joace in continuare si au profitat de aceasta situatie. „Este pacat. Dupa ce am marcat ar fi trebuit sa evoluam cu mai multa inteligenta, dar noi am inceput sa jucam cu pase lungi. Adversarii au stiut ce urma sa facem“, a precizat Hagi.


Antrenorul român a mentionat ca la echipa sa s-a vazut oboseala fizica si psihica acumulata in ultimele zile. „Am dorit sa invingem, insa nu a fost suficient. In a doua repriza am avut o evolutie mediocra“, a afirmat Hagi.


„Regele“ sustine ca Galatasaray va trebui sa o ia de la capat saptamina viitoare. „Avem capul plecat. Mai avem doua meciuri si am ratat o oportunitate foarte importanta. Sint trist. Vedem cu totii cum este fotbalul. Miercuri eram in al saptelea cer, iar acum situatia este total diferita“, a spus Hagi.


Gica Hagi a explicat de ce l-a scos din joc pe Hakan Sukur in minutul 71. „El era obosit. Era jucatorul care a evoluat cel mai mult in ultima perioada. Oricum, mai erau 20 de minute si am vrut ca pe teren sa intre un jucator cu mai multa vitalitate (in locul lui Hakan Sukur a intrat Cafercan – n.r.)“, a precizat Hagi.


Potrivit presei din Istanbul, Hakan Sukur s-a suparat pe Hagi atunci cind a fost schimbat, a inceput sa gesticuleze nervos si a urmarit restul meciului din spatele portii, refuzind sa stea pe banca de rezerve, linga coechipierii sai. „Acesta nu a fost un comportament adecvat unui capitan de echipa. Poate ca era obosit si nervos. Am fost surprins de reactia lui“, a comentat Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS