12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVis frint in prelungiri

Vis frint in prelungiri

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a fost lidera seriei a doua si principala candidata la promovare pina in minutul 92 al jocului de la Urziceni. Golul lui Cristian Constantin din prelungiri i-a detronat pe gorjeni de pe prima pozitie, trimitindu-i, temporar, pe fotbalistii din Otopeni in Divizia A. La jumatatea etapei, FC Sibiu isi mentinea primul loc, gratie reusitei de la Caracal, dupa pauza a trecut la conducere Pandurii, iar in prelungiri CS Otopeni s-a instalat in fruntea seriei, cel putin pentru o saptamina.


Daca inaintea acestei etape, promovarea depindea numai de rezultatele „pandurilor“, la finalul rundei, datele problemei s-au schimbat, gorjenii avind nevoie de rezultate indirecte favorabile, bineinteles coroborate cu victorii ale gruparii lui Sandoi. Tehnicianul este convins ca vor mai aparea schimbari in clasament, deoarece „este greu sa cistigi toate meciurile pina la sfirsit“, acum presiunea cea mare fiind pe echipa lui Marian Pana, nou promovata in Divizia B.


Jocul de la Urziceni a inceput foarte bine pentru tirgujieni, I. Stefan deschizind scorul dupa primul sfert de ora cu un sut din sase metri. Numai doua minute a durat fericirea gorjenilor, pentru ca Trofin a bilbiit o minge in careul sau, suficient cit sa-l bata pe Tibi Lung, readucind echilibrul pe tabela. Si cei din Urziceni au avut gafeurul lor, Pojer nimerind vinclul portii lui Dragomir in minutul 23, in incercarea sa de a respinge in corner. „Pandurii“ au dominat prima parte, Vancea nimerind vinclul portii adverse. La scorul de 2-1 s-a consumat momentul psihologic al partidei pentru oaspeti, Vintilescu scapind singur de la centrul terenului, dar a fost blocat in ultimul moment de un aparator repliat.


Schimbarile fortate ale lui Vancea si Vintilescu datorate unor accidentari au slabit forta echipei Pandurii, care a pierdut posesia in ultimul sfert de ora al jocului. Lipsa de marcaj si-a spus cuvintul in ultimele momente, cind fostul „pandur“ Gaman a centrat de pe dreapta, peste toata apararea gorjeana, iar Constantin a inscris cu latul la coltul lung, fara sperante pentru Lung.


Munca de un campionat s-a risipit intr-un moment de neatentie, dar nu este totul pierdut. Echipa Pandurii are avantajul rezultatelor directe in fata lui CS Otopeni, iar, in cazul egalitatii de puncte, fotbalistii lui Sandoi vor evolua in Divizia A. Suparat, antrenorul gruparii din Tirgu Jiu a acuzat absentele lui Buia si Craciunescu, precum si accidentarile lui Vancea si Vintilescu, toti jucatori cu experienta, dar si norocul liderului, care a transat prea multe jocuri in minutele de prelungire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS