8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ au scapat de griji

„Minerii“ au scapat de griji

Nevoit sa obtina trei puncte, antrenorul Buburuz si-a calcat principiile in picioare si a trimis doi atacanti pe teren, folosindu-l si pe Volocaru din primul minut alaturi de Glisca. Judecind dupa scorul final, se poate spune ca tactica a dat roade, excluzind insa cele doua suturi in bara ale oaspetilor si gafa portarului Dumitrescu la unicul gol al intilnirii. Manescu a zguduit transversala portii lui Andreescu in minutul 40, cu un sut de la 17 metri. Ghinionul s-a oprit la acelasi jucator si in repriza secunda, cind a scapat singur cu portarul minerilor, insa mingea s-a oprit la radacina barei (’65). Nici Dumitrescu nu a fost mai inspirat, oferind victoria gazdelor in minutul 69, cind Soo a sutat de la 20 de metri, mingea a muscat gazonul si, dupa ce s-a plimbat printre palmele portarului, a schimbat tabela de marcaj.


„Minerii“ au fortat deschiderea scorului inca de la debutul partidei, insa prima ocazie a aparut in minutul 23. Volocaru a irosit-o cu usurinta, sutind in portarul advers de la 12 metri. Ratarea l-a afectat atit de tare pe banatean, incit nu i-a mai iesit nimic pina in minutul 55, cind a fost schimbat cu Oprea. Dupa ce Stinga a sutat pe linga poarta, B. Popescu l-a pus la incercare pe Dumitrescu, acesta reusind sa scoata in corner de sub transversala. Oprea si-a facut simtita prezenta la un minut de la intrarea pe gazon, fiind faultat la sapte metri de poarta adversa, dar Cristina Ionescu a lasat avantaj nefructificat de Patrascu, care l-a luat la tinta pe aparatorul buturilor formatiei din Colentina. Oprea a mai scapat singur spre poarta adversa, dar si-a inchis unghiul si a sutat alaturi.


Minerul Motru si-a asigurat, prin aceasta victorie, prezenta in Divizia B si in sezonul viitor, desi matematic nu este inca scapata de griji. „De acum jucam linistiti“, a spus Buburuz la final, multumit de portarul Andreescu si chiar de Oprea. Acesta a batut tactic o echipa condusa de pe banca de presedintele Marian Rusen, care s-a trezit antrenor dupa plecarea lui Marin Barbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS