10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ce taina au ei cu fotbalul?“

„Ce taina au ei cu fotbalul?“

Tilihoi, Geolgau si Cristescu sustin ca Stiinta nu trebuie sa joace in Divizia B


Trei dintre fostii componenti ai „Craiovei Maxima“, Ilie Balaci, Nicolae Tilihoi si Gheorghita Geolgau, au afirmat ca sint de acord ca Universitatea sa cumpere la finalul sezonului un loc in Divizia A sau sa fuzioneze cu o alta echipa. Cei trei fosti mari fotbalisti ai Stiintei au luat astfel atitudine impotriva celor care au afisat, la meciul Universitatea – Gloria, doua bannere prin care indemnau ca Universitatea sa nu cumpere un loc in Divizia A: „Vinzare, cumparare = lipsa de onoare“ si „Nu vrem sa ne prostituam, vrem sa promovam.“


Ilie Balaci sustine ca este necesar ca lucrurile sa se limpezeasca in cel mai scurt timp la Universitatea, pentru ca Bania sa aiba si la anul echipa in primul esalon. „Nici acum nu realizez ca Stiinta a retrogradat. Nu ma intereseaza cine va veni, ca este Mititelu, Gheara sau Netoiu. Trebuie facut foarte repede ceva, pentru ca si de la vara sa avem echipa in prima divizie. Nu sint de acord cu cei care spun ca Stiinta nu trebuie sa cumpere sau sa fuzioneze. Cine sint aceste persoane si ce taina au ei cu fotbalul?“, a spus Balaci. „Minunea Blonda“ a adaugat ca nu isi poate imagina ca Universitatea sa evolueze in Divizia B dupa 40 de ani de prezenta in prima divizie.


La rindul sau, Nicolae Tilihoi i-a acuzat de naivitate pe cei care sustin ca Universitatea nu trebuie sa cumpere un loc in Divizia A. „Cei care au gresit in ultimii ani fata de aceasta echipa ar trebui sa-si ia revansa si sa lase Craiova in Divizia A. Sint naivi cei care spun ca Universitatea nu trebuie sa cumpere loc. Ce vor ei, fotbal de Divizia A sau fotbal de maidan, de Divizia B?“, a opinat Tilihoi.


Geolgau a precizat ca este necesar sa fie gasiti cit mai repede oamenii care pot salva Universitatea. „Craiova a picat in Divizia B nu dupa meciul cu Gloria, ci de mai mult timp. Multi sint vinovati, dar acum degeaba ii cautam. Acum trebuie cautati cei care vor sa salveze aceasta echipa. Sint de acord cu o cumparare sau o fuzionare“, a spus Geolgau.


In sfirsit, Silvian Cristescu, fostul jucator al echipei care, in sezonul ’90/’91 a obtinut ultimul event pentru Craiova, considera ca nu conteaza mijloacele prin care formatia olteana va ramine in primul esalon. „Ca fost jucator al Craiovei, sint de acord cu cumpararea unui loc sau cu o fuzionare. Vreau din nou fotbal de calitate la Craiova“, a spus Cristescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII