18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Temelescu s-a comportat ca «Pinalti»“

„Temelescu s-a comportat ca «Pinalti»“

– Dupa Petrolul si Pandurii, urmeaza acum derbiul cu lidera, FC Sibiu. FC Caracal a ajuns arbitrul promovarii in B2!


– Eu visam sa promoveze FC Caracal si am ajuns sa arbitram, cum ziceti, promovarea. N-am reusit sa invingem Petrolul si Pandurii, dar sper intr-o victorie cu FC Sibiu. Nu mai ofer pronostic. Meciul este greu.


– Toate aceste echipe de pe podium au vrut sa cumpere respectivele meciuri?


– Nu stiu daca au incercat sa cumpere, dar ceva presiuni au fost! Sa lasam speculatiile la o parte. Eu, ca finantator, sint insa suparat pentru ceea ce se intimpla in aceasta serie, mai ales dupa meciul pierdut la Tirgu Jiu.


– V-au furat? Am auzit de unele incidente…


– Nici vorba de furat. A fost un meci peste nivelul Diviziei B, ambele formatii s-au daruit, arbitrajul a fost corect, adica victorie meritata a gazdelor. Noi am avut meciul in mina, dar, dupa 0-1, greseli individuale si lipsa de experienta au facut sa plecam infrinti. Dar si injurati de un oficial al gazdelor, Temelescu, care a depasit masura. Fotbalul este un sport, de aceea nu inteleg de ce acest pigmeu de vreo 40 de kilograme, la 0-1, s-a napustit pur si simplu spre banca de rezerve a noastra. Noroc ca au intervenit jandarmii, ca cine stie ce incidente mai ieseau, stadionul fiind plin. Eram in tribuna oficiala, n-am auzit ce spunea, dar probabil ca nu spunea cuvinte de… dragoste! Au fost invocati parintii caracalenilor, originile acestora samd. Asa a facut, surprinzator, si la 1-1, apoi urit de tot la 2-1! Cea mai surprinzatoare acuza a fost aceea ca de ce nu ne-am dat la o parte, ca am fi vindut meciul celor de la CS Otopeni. Dupa meci, in tunel, a lovit un jucator de-al nostru, pe Vodita. Nu prea inteleg aceste manifestari. Probabil ca observatorul federal a vazut toate aceste incidente. Pacat ca la Pandurii exista un conducator deosebit, Condescu, iar publicul a fost minunat, a incurajat echipa din primul pina in ultimul minut. Din pacate, la Pandurii, cit si la Motru – acolo au fost bruscati si batuti doi jucatori de-ai nostri in tur – altii, precum acest „Temelie“, creeaza o atmosfera ca la Piatra Neamt de pe timpuri.


– Aveti ceva cu acest oficial al Pandurilor!


– Inseamna ca nu ati inteles. Nu am nimic, dar intr-un meci tensionat ca acela de miercuri s-ar fi putut petrece alte incidente pe stadion din partea unuia de 40 de kile, dar cu gura multa si vorbind aiureli. Eu nu vreau ca FC Sibiu sau Petrolul sa promoveze, ci Pandurii. Dar eu am niste principii de la care nu ma abat. Pot fi acuzat de multe, dar nu pot fi nici macar banuit ca fac prostii la fotbal. Cum sa-i prostituez pe jucatori pe banii mei?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS