12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupta pentru suprematie

Lupta pentru suprematie

Pentru a nu depinde de rezultatele indirecte, echipa Pandurii Tirgu Jiu are nevoie de victorie la Urziceni, dar nici un rezultat de egalitate nu ar periclita prea mult sansele de promovare. Fara Buia si Craciunescu, suspendati, dar cu Popete, revenit dupa suspendare, elevii lui Sandoi trebuie sa confirme dorinta de victorie din meciul precedent, chiar daca publicul nu le va fi aliat.


Duelul de la Urziceni va fi si unul al golgheterilor seriei B2, localnicul D. Gheorghe si tirgujianul Vintilescu impartindu-si prima pozitie in clasamentul celor mai buni marcatori, cu 11 reusite, avantajul fiind al capitanului oaspetilor, care a punctat numai din actiune.


Daca pina la meciul cu FC Caracal, „pandurii“ nu s-au putut plinge de arbitraje defavorabile, tensiunea ultimelor etape si-a spus cuvintul si asupra prestatiei „cavalerilor in negru“, care au impartit ciudat dreptatea pe teren. Intimplatoare sau nu, delegarea arbitrului Viorel Sandu la acest meci naste semne de intrebare asupra interesului FRF de a promova una dintre cele patru formatii implicate. Considerat un arbitru fara perspective, care face jocurile federale, Sandu nu a fost sanctionat, cu toate ca a influentat prin prestatia sa rezultatul unor jocuri. Cel mai elocvent caz este partida din turul campionatului dintre Minerul Motru si Unirea Urziceni, cind Sandu a eliminat doi „mineri“ si a acordat eronat un penalti pentru oaspeti, motrenii alegindu-se cu doua etape de suspendare a terenului si amenzi drastice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS