14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Schumacher a fost cel mai plictisitor campion mondial“

„Schumacher a fost cel mai plictisitor campion mondial“

Eddie Irvine, fostul pilot nord-irlandez de Formula 1, care s-a retras din activitate in anul 2002, i-a platit o polita lui Michael Schumacher, profitind de sezonul slab pe care il are pilotul german. Irvine si Schumacher au fost coechipieri la Ferrari timp de patru sezoane, incepind cu 1996, relatia tensionata dintre cei doi fiind de notorietate.


Intr-o declaratie acordata presei britanice, Eddie Irvine a spus ca pilotul spaniol al scuderiei Renault, Fernando Alonso, este noul „rege“ al Formulei 1, in timp ce „plictisitorul“ Michael Schumacher si-a incheiat suprematia.


„Alonso este teribil. Sub presiune, el nu face greseli asa cum face Michael. El este noul rege. Kimi Raikkonen s-a ridicat de asemenea. Garda se schimba si cred ca era cazul, pentru ca Michael a fost cel mai plictisitor campion mondial“, a spus Eddie Irvine.


Michael Schumacher, care are sapte titluri mondiale in palmares, a realizat cel mai slab start al sau din Formula 1 si practic nu mai are sanse pentru a se impune a opta oara in „Marele Circ“. Fernando Alonso are un avans de 18 puncte fata de principalul sau urmaritor, italianul Jarno Trulli, si de 34 de puncte fata de Michael Schumacher, care a abondonat in trei dintre primele cinci curse ale anului.


Prost: „Schumacher se va retrage la sfirsitul sezonului“


La rindul sau, fostul pilot francez Alain Prost, cvadruplu campion mondial, si-a manifestat convingerea ca germanul Michael Schumacher se va retrage la finalul actualului sezon al Campionatului Mondial de Formula 1. „Michael spune mereu ca se distreaza pilotind, dar acest lucru se poate schimba rapid. Hakkinen spunea exact la fel, dar dorinta sa de a pilota in Formula 1 i-a trecut repede. Un sezon slab este suficient pentru ca acest lucru sa se intimple“, a afirmat Prost.


Fostul pilot francez spune ca pentru Michael Schumacher ar fi o performanta maxima sa se retraga cu un al optulea titlu mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS