18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRoma a remizat cu Udinese

Roma a remizat cu Udinese

Italia. Echipa lui Cristi Chivu, AS Roma, a terminat la egalitate partida disputata miercuri seara, pe teren propriu, cu Udinese, scor 1-1, in cadrul primei manse a semifinalelor Cupei Italiei. Giallorossi au fost cei care au deschis scorul, prin francezul Philippe Mexes (’36), dar Udinese a egalat cu cinci minute inainte de finalul intilnirii, prin Valerio Bertotto. Chivu a fost titular si a evoluat pe toata durata celor 90 de minute. Returul se va disputa pe 18 mai, pe stadionul „Friuli“ din Udine. In cealalta semifinala se intilnesc formatiile Cagliari si Inter Milano, prima mansa fiind programata aseara, pe terenul echipei din Sardinia.


Spania. Betis Sevilla s-a calificat miercuri seara in finala Cupei Spaniei, dupa ce a invins, in deplasare, pe Athletic Bilbao, cu scorul de 5-4, la penaltiuri. Dupa 90 de minute scorul a fost egal, 0-0, la fel ca in meciul tur. Bascii au ratat sansa de a deveni in acest an echipa cu cele mai multe Cupe ale Spaniei in palmares, ei avind in prezent acelasi numar de trofee ca si Barcelona (24). Mansa secunda a celeilalte semifinale, Atletico Madrid – Osasuna (in tur, 0-1), era programata aseara.


Franta. Sedan, echipa clasata pe locul cinci in divizia a doua, s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Frantei, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, pe AS Monaco. Unicul gol al meciului de pe „Louis al II-lea“ a fost inscris de Mickael Citony, in minutul 75. In ultimul act, Sedan va intilni, pe 4 iunie, pe „Stade de France“, formatia AJ Auxerre, care a eliminat marti echipa din divizia a treia Nimes (2-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS