10.1 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Sport Tensiuni intre olteni

Tensiuni intre olteni

-

Echipa Pandurii s-a impus cu greutate in fata unui adversar considerat accesibil care, spre stupefactia spectatorilor, s-a batut la Tirgu Jiu pentru fiecare balon. Si elevii lui Sandoi au raspuns cu aceeasi moneda, miza fiind Divizia A, acestia reusind sa intoarca un rezultat care-i scotea din calculele primului esalon.


Oaspetii si-au aratat intentiile ofensive din primele minute, incurajati de gafele in lant ale portarului Tibi Lung si ezitarile fundasilor din fata sa. Girla a tras semnalul de alarma in minutul 13, cind a taxat fara rezultat iesirea inoportuna a lui Lung. Un minut mai tirziu, Orac a scapat singur cu Lung de la centrul terenului si a plasat mingea peste acesta, balonul lovind unul din stilpii portii inainte de a poposi in plasa. „Tibi a fost mai nesigur in partida de astazi“, l-a taxat Sandoi dupa joc, insa inca o gafa petrecuta in minutul 90 putea sa coste echipa doua puncte importante. In minutele de prelungire, Lung a iesti hazardat sa loveasca balonul cu capul la marginea careului mare, numai imprecizia lui Paduret protejind formatia gazda.


„Pandurii” au dovedit tarie de caracter reusind doua goluri prin care si-au asigurat inca trei puncte in clasament. M. Ilie a fructificat centrarea la coltul lung a lui Ursu (’21), iar in debutul reprizei a doua Ursu a marcat la coltul scurt al portii lui Bornescu, dupa ce acesta respinsese in fata sutul puternic al lui Vancea.


Dupa joc, Sandoi a declarat ca „am senzatia ca va fi din ce in ce mai greu, dar cu cit este mai greu cu atit este mai frumos cind reusesti“.

ȘTIRI VIDEO GdS

2 COMENTARII