17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTensiuni intre olteni

Tensiuni intre olteni

Echipa Pandurii s-a impus cu greutate in fata unui adversar considerat accesibil care, spre stupefactia spectatorilor, s-a batut la Tirgu Jiu pentru fiecare balon. Si elevii lui Sandoi au raspuns cu aceeasi moneda, miza fiind Divizia A, acestia reusind sa intoarca un rezultat care-i scotea din calculele primului esalon.


Oaspetii si-au aratat intentiile ofensive din primele minute, incurajati de gafele in lant ale portarului Tibi Lung si ezitarile fundasilor din fata sa. Girla a tras semnalul de alarma in minutul 13, cind a taxat fara rezultat iesirea inoportuna a lui Lung. Un minut mai tirziu, Orac a scapat singur cu Lung de la centrul terenului si a plasat mingea peste acesta, balonul lovind unul din stilpii portii inainte de a poposi in plasa. „Tibi a fost mai nesigur in partida de astazi“, l-a taxat Sandoi dupa joc, insa inca o gafa petrecuta in minutul 90 putea sa coste echipa doua puncte importante. In minutele de prelungire, Lung a iesti hazardat sa loveasca balonul cu capul la marginea careului mare, numai imprecizia lui Paduret protejind formatia gazda.


„Pandurii” au dovedit tarie de caracter reusind doua goluri prin care si-au asigurat inca trei puncte in clasament. M. Ilie a fructificat centrarea la coltul lung a lui Ursu (’21), iar in debutul reprizei a doua Ursu a marcat la coltul scurt al portii lui Bornescu, dupa ce acesta respinsese in fata sutul puternic al lui Vancea.


Dupa joc, Sandoi a declarat ca „am senzatia ca va fi din ce in ce mai greu, dar cu cit este mai greu cu atit este mai frumos cind reusesti“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII