17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Pandurii Tirgu Jiu nu va fuziona cu Universitatea Craiova

Pandurii Tirgu Jiu nu va fuziona cu Universitatea Craiova

Pandurii Tirgu Jiu nu este de vinzare, chiar daca cumparatorul ar putea fi Universitatea Craiova, echipa cea mai draga oltenilor. Zvonurile lansate de presa cum ca patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, ar negocia cu conducerea echipei Pandurii o fuziune in cazul promovarii gruparii gorjene au fost dezmintite de presedintele Marin Condescu.


„Nu este adevarat ca exista negocieri intre oficialii «pandurilor» si cei care detin Universitatea Craiova. Pina in prezent, nimeni nu ne-a contactat in aceasta privinta, nu am primit nici o oferta si nu vom pleca cu echipa Pandurii din Tirgu Jiu daca ne ajuta Dumnezeu sa promovam“.


Condescu este constient ca actualii actionari nu pot sustine o formatie in primul esalon, insa spera sa aduca fonduri suplimentare pentru mentinerea in primul esalon. „Daca promovam, este clar ca SNLO si USMO nu pot singure sa sustina o echipa in Divizia A, iar actuala forma de asociatie non-profit nu poate sa dea roade in Divizia A. O vom transforma in societate pe actiuni, in care noi vom pastra capitalul si aportul pe care-l avem in acest sezon. Trebuie sa gasim fonduri suplimentare pentru ceea ce este necesar la o echipa din prima divizie“.


Una din sursele de venit ar putea fi punerea in vinzare a abonamentelor, dar si atragerea unor investitori in viitoarea societate pe actiuni. Cele doua institutii publice, Consiliul Judetean Gorj si Consiliul Local Tirgu Jiu, nu vor contribui, probabil, la mentinerea in prima diviziei in cazul promovarii, in prezent aportul lor fiind mai mult simbolic.


Condescu este convins ca nici o echipa „straina“ nu va rezista la Craiova, singura solutie fiind promovarea Universitatii. „Eu cred ca o echipa de import in Craiova nu va rezista, indiferent ca este una care promoveaza sau una din Divizia A care vrea sa se duca in Craiova. Eu cred ca in Craiova va rezista Universitatea Craiova, care va promova din nou daca, Doamne fereste, va pica in acest an“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Restricții de circulație pe DN7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7, pentru efectuarea de...

Doi spanioli s-au răsturnat cu mașina la Cerna Sat

Doi tineri din Spania au ajuns joi, la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în albia pârâului Cărbune, între Cerna Sat,...

Eclipsă de lună prin penumbră. Când va fi vizibilă...

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din acest an se va produse vineri seară și va fi vizibilă și din România....
00:03:48

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își...

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri...

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.