6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFigo este dorit in Japonia

Figo este dorit in Japonia

Echipa japoneza Urawa Reds si-a manifestat interesul fata de mijlocasul portughez Luis Figo, anuntind ca este dispusa sa plateasca suma solicitata de Real Madrid pentru transferul internationalului lusitan. Potrivit ziarului Sports Hochi, gruparea spaniola doreste doua milioane de euro in schimbul lui Figo, iar Urawa ar fi dispusa sa-i achite jucatorului un salariu anual de 3,6 milioane de euro, niponii urmind sa-si prezinte oferta in luna iunie, dupa incheierea Primerei Division. In ultima vreme, Luis Figo nu prea a mai prins primul unsprezece al Realului, tehnicianul Luxemburgo lasindu-l pe banca de rezerve si preferindu-l in avanposturi pe englezul Michael Owen. Gruparea care il vrea pe celebrul mijlocas portughez a incheiat editia trecuta a campionatului japonez pe locul secund, fiind invinsa in finala play-off-ului de Yokohama Marinos.


In ultimele zile au aparut si alte informatii in privinta fostului cistigator al „Balonul de Aur“, presa italiana sustinind ca Figo ar putea ajunge la Inter Milano, iar cea spaniola ca lusitanul va fi cedat de Real lui Arsenal Londra, alaturi de o suma de bani, in schimbul atacantului Juan Antonio Reyes. Luis Figo, ajuns la 32 de ani, a fost achizitionat de gruparea madrilena in anul 2000, dupa ce a evoluat cinci ani la rivala FC Barcelona.


Presa engleza relateaza la rindul ei ca Real Madrid monitorizeaza negocierile fundasului Rio Ferdinand pentru prelungirea contractului sau cu Manchester United, clubul madrilen fiind dispus sa-l transfere pe internationalul englez, de 26 de ani. Ferdinand sustine insa ca va ramine pe „Old Trafford“, dar negocierile pentru semnarea unui nou contract treneaza. Presedintele Realului, Florentino Perez, a facut o pasiune pentru fotbalistii englezi, in lotul madrilen fiind deja prezenti Michael Owen, David Beckham si Jonathan Woodgate, in timp ce suporterii si-l doresc din vara pe Frank Lampard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS