14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragan a vrut sa renunte la fotbal!

Dragan a vrut sa renunte la fotbal!

De citeva zile, o poveste familiala controversata tine pagina mondena a unor ziare: este vorba despre un scandal sexual in care ar fi fost implicata sotia atacantului Claudiu Dragan, Helga, si cumnatul fostului jucator al Universitatii, Claudiu Niculescu. S-a vorbit de un viol, apoi de o inscenare, de o depunere si apoi o retragere a unei plingeri la politiei samd. Cert este ca fotbalistul Universitatii, aflat sub contract pina la vara cu oltenii, nu a fost in apele lui in aceste zile si nu a participat la antrenamente.


Marti dupa-amiaza, Claudiu l-a anuntat pe antrenorul Bondrea ca ar renunta la Universitatea si ca intentioneaza sa plece din Craiova. Bondrea a spus: „Ieri (marti – n.r.), Claudiu Dragan mi-a spus ca pleaca din Craiova, adica renunta la contractul cu Universitatea din cauza scandalului legat de sotia sa, ca nu mai rezista psihic etc. Am incercat sa-i explic ca problemele familiale nu trebuie amestecate cu cele ale fotbalului, dar parea destul de decis. In noaptea de marti spre miercuri, Dragan nici n-a dormit acasa, ci la Bundea. In dimineata aceasta (ieri – n.r.) am avut o noua discutie cu Dragan si mi-a comunicat ca va veni astazi (ieri dupa-amiaza – n.r.) la antrenament si ca probabil va continua activitatea fotbalistica“.


Pe de alta parte, sotia lui Claudiu Dragan a sunat ieri in redactie si, printre altele, a afirmat ca sotul ei, Claudiu Dragan, nu va renunta la fotbal: „Daca Claudiu ar fi sa plece din Craiova, ar face-o dintr-un motiv financiar, deja cunoscut la Universitatea. Sotul meu nu si-a primit banii din contract. Si nu este singurul. In alta ordine de idei, stiu ca l-am suparat pe sotul meu… De aceea, am nevoie de telefonul lui Mircea Radu de la emisiunea «Din dragoste». M-au amuzat intilnirile din emisiunea lui, iar acum vreau sa-l sun si sa ma duc si eu acolo. Intrebarea este daca va veni Claudiu si totul se va sfirsi cu bine? Daca ramin si la emisiune singura, cum sint acum?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS