27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Sansa rezervelor

Meciul cu CS Otopeni a lasat urme adinci atit in moralul jucatorilor de la Minerul Motru, cit si in efectivul echipei. Egalati in ultimul minut de prelungiri, motrenii au pierdut puncte si bani, vina cazind in sarcina arbitrului pitestean Aurelian Simion. Acesta a impartit cu generozitate cartonase galbene si rosii tuturor fundasilor motreni, care nu vor putea evolua astfel in compania „satelitului“ lui FC Arges, Dacia Mioveni. Intimplator sau nu, toata linia defensiva a Minerului Motru care a tinut piept 95 de minute candidatei la promovare CS Otopeni nu va putea evolua la Mioveni din cauza suspendarilor. Amzucu, Balan, Purcel si Oprea sint suspendati, primul pentru rosu, iar ceilalti trei pentru cumul de cartonase galbene, Caibar s-a accidentat destul de serios la genunchi, iar Munteanu este indisponibil de la meciul cu FC Sibiu.


Rezervele au sansa sa demonstreze ca merita un loc printre titulari, insa presedintele Vasile Cretan este sceptic in privinta unui rezultat favorabil la Mioveni. „Meci greu. Rezervele trebuie sa si joace. Mergem sa luam cit mai putine goluri“, a afirmat Cretan, care nu va insoti echipa in aceasta deplasare. Antrenorul Pavel Buburuz merge la Mioveni sa spele rusinea acelui 1-7 din ultima deplasare la Rapid II: „In primul rind, imi doresc sa nu pierdem si sa spalam rusinea acelui 1-7 de la Rapid. Decit sa pierzi sapte jocuri la rind cu 0-1, mai bine pierzi unul cu 1-7, pentru ca victoriile se cladesc pe infringeri. Acel 1-7 ma doare si acum, nu 1-1 cu Otopeni. Am pierdut doua puncte in ultima etapa pe o naivitate copilareasca. Problemele cu care ma confrunt sint labilitatea psihica a jucatorilor mei si faptul ca nu am un portar care sa dea incredere echipei“.


Minerul Motru deplaseaza la Mioveni numai 16 jucatori, deoarece in ultimele sase etape de campionat regulamentul nu mai permite folosirea fotbalistilor de la „satelit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS