Acasă Sport Opt medalii pentru CSM Craiova

Opt medalii pentru CSM Craiova

-

Lotul feminin de lupte libere coordonat de Petre Banciu si format din sportive legitimate la CSM Craiova – CSS Tirgoviste s-a intors de la finalele Campionatului National individual de juniori, desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute, la Resita, cu opt medalii. Competitia a fost extrem de dificila, in disputa pentru medalii intrind peste 250 de sportivi, multi cu performante deosebite la nivel international. Luptatoarele care reprezinta clubul din Banie si care se pregatesc la CSS Electroputere si CSS Tirgoviste s-au comportat foarte bine, toate urcind pe podium, chiar daca nici una nu a luat aurul, in total obtinindu-se patru medalii de argint si patru de bronz. Vicecampioane nationale au iesit Mihaela Radoi (48 kg), Georgiana Paic (55 kg), Mihaela Sadoveanu (63 kg) si Ana Maria Paic (67 kg), in timp ce pe locul trei s-au clasat Laura Nederu (44 kg), Georgiana Patrut (55 kg), Emilia Nederu (59 kg) si Hermina Samoila (72 kg).


La aceste Campionate Nationale, onoarea gorjenilor a fost aparata de o fata, Ionela Grecu, sportiva de la CS Pandurii pregatita de Aurica Gorjanu obtinind medalia de bronz. Speranta tirgujienilor la o medalie mai stralucitoare, Robert Miuti, nu a concurat deoarece nu a reusit sa se incadreze in categorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.