Acasă Sport FEFS, cu un picior in turneul semifinal

FEFS, cu un picior in turneul semifinal

-

In competitia organizata de FRF si rezervata juniorilor nascuti in 1987 si 1989, cele doua echipe ale FEFS Craiova participante la faza zonala sint cu un picior in turneul semifinal. Desi concurenta a fost mare, in special intre formatiile din Banie (Universitatea, CSS, „GP“ si FEFS), micutii „studenti“ au reusit sa-si impuna punctul de vedere. In week-end, FEFS (’87) a cistigat cu 3-0 disputa cu CSS „U“ (goluri Serban – 2 si Crisan) si este ca si calificata in faza urmatoare, in timp ce grupa de ’89 pregatita de Dumitru Barbu mai are nevoie de un succes duminica, in meciul cu EMC Rovinari, pentru a se califica. In ultima etapa, FEFS ’89 a mai repurtat o victorie, 2-0 cu CSS Universitatea. Capitanul echipei, Daniel Palcau, a deschis drumul spre victorie al formatiei sale, printr-o actiune personala incheiata cu un sut de la 20 de metri, celalalt gol fiind reusit de Floricel. In alta „dubla“, Stiinta „U“ Craiova a invins cu scorul general de 14-0 pe LPS Slatina (9-0 la juniori A – 1987 si 5-0 la juniori B – 1989).


In etapa a 6-a a campionatului de juniori al judetului Dolj, organizat de AJF, grupa de ’89 a Universitatii, pregatita de Dandu Ustabacieff, a invins cu 4-0 pe Armata, in timp ce jucatorii nascuti in 1991 (antrenor Daniel Mogosanu) au trecut de „militari“ cu 3-1. Cel mai categoric rezultat a fost inregistrat de juniorii C (1991) ai Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, pregatiti de Paul Raducanu, care au invins formatia similara de la FEFS Craiova cu un zdrobitor 10-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.