Acasă Sport Calificatele se decid in trei zile

Calificatele se decid in trei zile

-

Cupei României, faza judeteana Gorj, programeaza in aceasta saptamina jocurile din turul secund, patru partide desfasurindu-se astazi, de la ora 17.00, trei miine, iar una va fi reprogramata. Partidele se desfasoara intr-o singura mansa, in sistem eliminatoriu, iar, in caz de egalitate dupa 90 de minute, se procedeaza la prelungiri si, daca egalitatea se mentine, la lovituri de la departajare. Vulturii Farcasesti – Dinamo Stanesti s-a aminat, deoarece delegatul echipei gazda a decedat in aceste zile, AJF Gorj urmind sa stabileasca alta data pentru disputarea meciului, cel mai probabil vineri.


Programul de astazi este urmatorul: Soimii Ionesti – Gilortul Tirgu Carbunesti, Stiinta Telesti – Paringul Sadu, MB Pandurii Tirgu Jiu – MVM Dragutesti, AS Stejari – Rostramo Tirgu Jiu. Miine se disputa intilnirile Minerul Motru II – Stiinta Pestisani, Victoria Ionesti – Dumbrava Cilnic (ora 17.30) si Avintul Ursoaia – Universitatea Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.

COVID-19. Marea provocare a spitalelor vechi: circuitele pentru pacienți

În lupta împotriva răspândirii COVID-19, cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele sunt protejarea pacienților infectați de cei neinfectați și protejarea cadrelor medicale....

„Pistolarul“ din 1 Mai, condamnat a doua oară

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, săptămâna trecută, să condamne la 5 ani și 9 luni de închisoare un bărbat de 34 de ani, din comuna Breasta.