10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Batalie“ intre olteni

„Batalie“ intre olteni

Stadionul „Ion Oblemenco“ a gazduit la finele saptaminii trecute cea de-a treia editie a memorialului „Mihai Nistor“, concurs interjudetean de atletism din calendarul oficial al FRA care a adunat la start peste 200 de sportivi din Oltenia si judetul Timis, la toate categoriile de virsta. Chiar daca ploaia a mai incurcat socotelile organizatorilor, AJ de Atletism, DJS Dolj si CSM Craiova, rezultatele atletilor din Banie nu au intirziat sa apara. Acestia s-au impus la mai toate categoriile la care au concurat, o comportare notabila avind si atletii gorjeni.


Dintre sportivii legitimati la CSM „U“ Craiova, cele mai bune performante le-au obtinut Mihaela Stancescu-Neacsu (800 m) si Ionut Vadeanu (400 m garduri), clasati pe primul loc in competitia seniorilor, si Adela Batrinu (LPS „Petrache Triscu“), care s-a impus la trei categorii, tineret, juniori I si II, in proba de 400 m. Andrei Lazar (CSM – LPS) a cistigat proba de 200 m, juniori I, la juniori II iesind invingator Tudor Radu (LPS), in timp ce Florin Goiceanu (CSM – LPS) a terminat primul proba de 800 m (juniori III).


Sportivii de la CS Pandurii au dominat si ei probele la care au concurat, Gabriel Duta, cel mai bun atlet la tineret, si Gabriela Neacsu, cea mai buna junioara, intorcindu-se la Tirgu Jiu cu trofeul „Mihai Nistor“ decernat cistigatorilor cu rezultate deosebite. Alexandra Cirstovoiu si Alin Drondoe au terminat primii probele destinate juniorilor III pe distanta de 1.500 m obstacole, Roxana Licara a cistigat proba de 2.000 m obstacole la juniori II, iar Elena Moaga, Catalin Marasescu si Gabi Neacsu s-au clasat pe primul locul la juniori I. La seniori, Gabriel Duta si Ionut Bura au terminat invingatori probele de 3.000 m obstacole, respectiv 1.500 m.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS