Acasă Sport „Batalie“ intre olteni

„Batalie“ intre olteni

-

Stadionul „Ion Oblemenco“ a gazduit la finele saptaminii trecute cea de-a treia editie a memorialului „Mihai Nistor“, concurs interjudetean de atletism din calendarul oficial al FRA care a adunat la start peste 200 de sportivi din Oltenia si judetul Timis, la toate categoriile de virsta. Chiar daca ploaia a mai incurcat socotelile organizatorilor, AJ de Atletism, DJS Dolj si CSM Craiova, rezultatele atletilor din Banie nu au intirziat sa apara. Acestia s-au impus la mai toate categoriile la care au concurat, o comportare notabila avind si atletii gorjeni.


Dintre sportivii legitimati la CSM „U“ Craiova, cele mai bune performante le-au obtinut Mihaela Stancescu-Neacsu (800 m) si Ionut Vadeanu (400 m garduri), clasati pe primul loc in competitia seniorilor, si Adela Batrinu (LPS „Petrache Triscu“), care s-a impus la trei categorii, tineret, juniori I si II, in proba de 400 m. Andrei Lazar (CSM – LPS) a cistigat proba de 200 m, juniori I, la juniori II iesind invingator Tudor Radu (LPS), in timp ce Florin Goiceanu (CSM – LPS) a terminat primul proba de 800 m (juniori III).


Sportivii de la CS Pandurii au dominat si ei probele la care au concurat, Gabriel Duta, cel mai bun atlet la tineret, si Gabriela Neacsu, cea mai buna junioara, intorcindu-se la Tirgu Jiu cu trofeul „Mihai Nistor“ decernat cistigatorilor cu rezultate deosebite. Alexandra Cirstovoiu si Alin Drondoe au terminat primii probele destinate juniorilor III pe distanta de 1.500 m obstacole, Roxana Licara a cistigat proba de 2.000 m obstacole la juniori II, iar Elena Moaga, Catalin Marasescu si Gabi Neacsu s-au clasat pe primul locul la juniori I. La seniori, Gabriel Duta si Ionut Bura au terminat invingatori probele de 3.000 m obstacole, respectiv 1.500 m.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.