15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, neinvinsi in Banat

Gorjenii, neinvinsi in Banat

Pentru prima data in acest campionat, divizionarele C gorjene s-au intors neinvinse din Banat, dar trebuie tinut cont de faptul ca Arsenal Motru nu a disputat jocul cu Hexe Timisoara deoarece li s-a defectat mijlocul de transport la Lugoj, iar remiza Minerului Matasari pe terenul ultimei clasate nu este tocmai laudabila, ci mai degraba o contraperformanta.


Noroc si daruire este reteta punctului obtinut de EMC Rovinari la Lugoj (0-0). Satelitul „pandurilor“ a trecut repede peste infringerea de pe teren propriu din etapa precedenta si a adaugat un punct la „adevar“, obtinut in fata unei echipe cu care se lupta pentru un loc fruntas in seria a 6-a. Auxerre a nimerit de doua ori stilpul portii lui Pindaru, dar si gorjenii puteau marca daca Floroiu nu prefera un sut din unghi in locul unei pase la Negru in fata portii (‘7). Rovinarenii puteau chiar sa dea lovitura in minutul 85, Negru fiind la un pas de a intercepta un balon trimis la propriul portar de un fundas al gazdelor. EMC a avut sustinatori neasteptati in tribune, jucatorii de la Arsenal Motru, care au ramas la Lugoj din cauza unei defectiuni la autocar. Motrenii s-au intors acasa impreuna cu fotbalistii de la Rovinari, iar meciul cu Hexe Timisoara va fi, probabil, reprogramat.


Minerul Matasari a obtinut primul punct in deplasare al sezonului, 0-0 la codasa Gloria Resita, dar insuficient pentru a fi sigura ca la anul va activa tot in Divizia C. In aceasta etapa, in seria a 6-a s-au mai inregistrat rezultatele: CFR Timisoara – Severnav Severin 5-1, Minerul Mehedinti – UM Timisoara 2-1, CS Florian Jimbolia – Universitatea Resita 1-1. Minerul Moldova Noua a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS