12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu marcat cu toate liniile

Au marcat cu toate liniile

Formatia Pandurii Tirgu Jiu a confirmat statutul de favorita pe terenul ultimei clasate, Rulmentul Alexandria, si a obtinut cea mai clara victorie a returului, 4-1.


Forcingul de debut al oaspetilor a dat roade dupa 18 minute, cind Radoi a deschis scorul in urma unui corner, fundasul de la Pandurii reluind in poarta din mijlocul careului mare. Cu avantaj pe tabela, Sandoi i-a permis lui Ilie sa execute penaltiul din minutul 35, pentru a treia reusita a ex-craioveanului in tricoul „pandurilor“. Nici Vintilescu nu a ramas dator in acest joc si a marcat al unsprezecelea sau gol din acest sezon cu un sut din interiorul careului, la citeva minute de la revenirea de la cabine. Negut si-a exersat cu succes talentul de executant de lovituri libere, ducind scorul la 4-0 in minutul 84, pentru ca Stan sa-l lobeze pe Tibi Lung in minutele de prelungire, stabilind scorul final.


Tehnicianul Emil Sandoi s-a declarat multumit de joc si de rezultat, apreciind moralul echipei sale care a depasit repede momentele dificile: „Avem sansa noastra. E ca in Formula 1, au fost mai multe premii, au ramas putine, sase etape pina la final. Echipa cu finisul mai puternic va reusi performanta. Eu cred ca niciodata pina in prezent n-a fost o lupta asa de strinsa, patru echipe despartite de putine puncte. Noi trebuie sa avem moral, pentru ca am stat mai bine decit celelalte competitoare. Rezultatele mai slabe au fost urmate de victorie, pe cind FC Sibiu nu a cistigat de trei etape. Este un avantaj si demonstreaza ca sintem o echipa care nu-si pierde capul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS