20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport22 de suporteri au fost raniti

22 de suporteri au fost raniti

Douazeci si doi de suporteri ai echipei Fenerbahce au fost raniti in timpul incidentelor care au avut loc la meciul cu Diyarbakirspor, care s-a disputat simbata, in etapa a 31-a a campionatului Turciei.


Suporterii echipei Fenerbahce prezenti in tribunele stadionului din Diyarbakir au fost loviti cu pietre de fanii formatiei gazda atit in timpul meciului, cit si la finalul partidei. Sustinatorii echipei din Istanbul au rupt scaunele din tribuna si le-au folosit pentru a se proteja, iar dupa terminarea meciului au fost nevoiti sa astepte 45 de minute la centrul terenului pentru ca ceilalti spectatori sa paraseasca stadionul. Cei 22 de suporteri raniti au fost transportati la spital.


Fenerbahce a invins, cu scorul de 2-0, in meciul cu Diyarbakirspor, prin golurile inscrise de Tuncay (’42) si Nobre (’69), mentinindu-se astfel in fruntea clasamentului, la patru puncte distanta fata de ocupanta pozitiei secunde, Galatasaray. In celelalte partide disputate simbata in runda a 31-a a campionatului Turciei s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Trabzonspor – Konyaspor 4-2 (Gokdeniz ’28, F. Tekke ’30, ’43, ’74 / Z. Biryol ’66, Celik ’78-penalti), Ankaraspor – Caykur Rizespor 1-0 (Jaba ’38), Gaziantepspor – Kayserispor 1-2 (Gulec ’20 / Bolukbasi ‘4, Johnson ’89), Sakaryaspor – Istanbulspor 1-3 (Fatih Ceylan ’12 / Yordanov ’72, Kabamba ’89, ’90). Partidele Genclerbirligi – Malatyaspor, Denizlispor – Akcaabat Sebatspor si Besiktas – Samsunspor s-au jucat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS