22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParma face memoriu la UEFA

Parma face memoriu la UEFA

In disputa de la Moscova, Luca Bucci, portarul titular al Parmei, a suferit o usoara comotie dupa explozia unei petarde in apropierea sa. Suporterii rusi au sarbatorit cu petarde si torte aruncate pe teren primul gol marcat de TSKA, iar „veteranul“ Bucci a avut nevoie de ingrijirile medicului timp de mai multe minute, in cele din urma fiind schimbat cu francezul Sebastien Frey.


„S-a plins de ameteli si a trebuit sa-l inlocuiesc“, a precizat dupa meci antrenorul Pietro Carmignani. „Cred ca este bine, chiar daca a suferit o usoara comotie. Nu cred sa fie ceva serios“, a adaugat tehnicianul Parmei, italienii anuntind ca vor face un memoriu la UEFA in care vor cere pedepsirea echipei TSKA Moscova, sustinind ca acest incident este asemanator cu cel petrecut la meciul Inter – AC Milan, din Liga Campionilor, cind forul european a suspendat terenul milanezilor patru etape si a amendat clubul italian.


Valeri Gazaev, antrenorul gazdelor, a incercat insa sa minimalizeze incidentul: „Bineinteles ca nu este normal sa arunce cu petarde pe teren, dar sa nu facem un caz din acest lucru. Am avut un public minunat in aceasta seara (joi – n.r.) si a fost doar un incident izolat, din partea unor fani. Trebuie intelesi si suporterii nostri, insa, pentru ca asteapta de foarte mult timp calificarea unei echipe ruse intr-o finala europeana. Cred ca s-au manifestat exagerat. La recentul meci din Liga Campionilor, dintre Inter si AC Milan, s-au aruncat mai multe petarde si lucrurile au fost mai grave“ .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS