22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara victorie, echipa Pandurii ramine in „B“

Fara victorie, echipa Pandurii ramine in „B“

Conform calculelor hirtiei, echipa Pandurii este favorita la Alexandria, dar etapele scurse pina in prezent au dovedit ca ultimele clasate ale seriei sint greu de batut pentru trupa lui Sandoi, astfel ca nu ar mai surprinde inca o remiza. Orice punct pierdut cu Rulmentul ar anula sansele de promovare ale gorjenilor, iar o victorie i-ar putea propulsa pe prima pozitie, cu ajutorul rezultatelor indirecte.


Echipa Pandurii alearga din prima etapa dupa fotoliul de lider, dar pina in prezent nu au beneficiat de onoarea de a privi de sus competitoarele. In retur, fotbalistii lui Sandoi au obtinut o singura victorie in deplasare, la Minerul Motru, au fost invinsi la Ploiesti si au remizat surprinzator, fara gol marcat, la Slatina si Inter Gaz.


Atacantii tirgujienilor trebuie sa depaseasca lipsa de eficacitate, Sandoi apelind pentru acest joc la sapte fotbalisti de profil ofensiv. Tehnicianul are nevoie de inspiratie pentru a alege pe cei care sint capabili sa marcheze in poarta viitoarei divizionare C din Alexandria.


Remiza de la Slatina l-a costat pe Sandoi 2.000 de euro, iar pe jucatori 500-1.000 de euro, in functie de contractul fiecaruia. Aceste penalizari sint un „stimultent“ destul de convingator pentru ca fotbalistii sa puna umarul serios pentru victorie. Daca primele suplimetare oferite de conducere cu Petrolul Ploiesti au fost o povara psihica pentru tirgujieni, macar sanctiunile sa fie un imbold.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS