19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Fotbalul nu este matematica“

„Fotbalul nu este matematica“

Fotbalistii de la Pandurii au fost chemati la antrenament a doua zi de Paste, dar nu pentru a fi pedepsiti dupa rezultatul nesatisfacator de la Slatina, ci din rationamente care tin de pregatire. „Nu e bine sa faca pauza mai mult de trei zile in plin campionat“, a spus antrenorul Emil Sandoi, avind in vedere ca ultimul meci de campionat a avut loc vineri si nu simbata, cum este programul obisnuit.


Antrenorul Emil Sandoi este optimist in continuare: „Nu este nici un meci capital. Toate echipele vor mai pierde puncte pina la final“. Tehnicianul este convins ca rezultatele fiecarei etape vor schimba calculele celor patru formatii creditate in prezent cu sanse reale la promovare. Teoretic, programarea viitoare o avantajeaza pe Petrolul Ploiesti, dar practic orice candidata la retrogradare poate incurca planurile „granzilor“, cum a fost cazul echipei Inter Gaz, care a remizat la FC Sibiu in ultima etapa care s-a jucat.


„Judecind matematic, sansele de promovare sint mai mici daca lupta mai multe echipe. In prezent, sansele se impart la patru, spre deosebire de anul trecut, cind numai doua echipe s-au luptat pentru Divizia A. Din fericire, fotbalul nu este matematica“, a spus Sandoi.


Deocamdata, obiectivul tirgujienilor este, pe termen scurt, cele trei puncte obligatorii de la Alexandria, dar gorjenii sint cu gindul la partida de la Ploiesti, unde un rezultat de egalitate intre Petrolul si FC Sibiu le-ar fi favorabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS