15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Diavolii“ sint aproape de finala

„Diavolii“ sint aproape de finala

Cel de-al doilea meci din mansa secunda a semifinalelor se va disputa astazi, pe arena „Philips“, intre PSV Eindhoven si AC Milan. Aceasta partida, care va fi arbitrata de o brigada norvegiana alcatuita din Terje Hauge, Steinar Holvik si Ole Hermann, va incepe la ora 21.45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.


In prima mansa a acestei intilniri, AC Milan s-a impus cu
2-0 (Sevcenko ’42, Tomasson ’90), luind astfel o optiune serioasa in privinta calificarii. Cu toate acestea, „episodul“ La Coruna din sezonul trecut ar putea da sperante trupei lui Guus Hiddink. Rossonerii au tras insa invatamintele de rigoare dupa acel esec surprinzator din sferturile de finala ale editiei trecute, cind, dupa 4-1 in tur, au fost invinsi cu 4-0 in Spania.


AC Milan are toti titularii disponibili pentru meciul de la Eindhoven, antrenorul Carlo Ancelotti convocind 24 de jucatori. In ciuda victoriei din tur, antrenorul „diavolilor“, Carlo Ancelotti, a ramas precaut in privinta partidei de astazi, de la Eindhoven. „Rezultatul din tur este bun, cu conditia sa nu devenim prea siguri de calificare. Sint sigur ca meciul retur nu va fi usor. Sintem mai aproape de finala decit ei. Avem un avantaj important, dar trebuie sa pregatim foarte bine meciul retur si trebuie sa analizam jocul lor si modul in care ne-au pus in dificultate in repriza a doua“.


Capitanul rossonerilor, Paulo Maldini, a sustine ca echipa sa va incerca sa inscrie repede pentru a pecetlui soarta calificarii. „Eindhoven este o echipa solida, care va ataca mai mult decit a facut-o in meciul tur. Obiectivul nostru pentru aceasta partida este sa inscriem cit mai repede un gol. Daca vom reusi, lucrurile se vor complica pentru olandezi“, a opinat Maldini.


La rindul sau, tehnicianul Guus Hiddink, proaspat cistigator al campionatului Olandei cu PSV Eindhoven, a recunoscut ca echipei sale ii va fi foarte greu sa intoarca rezultatul din tur. „Daca am fi pierdut la un gol diferenta, am fi avut sanse, dar, de la 0-2, este foarte greu sa revii in fata unei echipe ca AC Milan. Chiar si asa, noi nu ne vom preda si vom incerca sa producem minunea“, a afirmat antrenorul olandez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS