10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPe „panduri“ i-a parasit norocul

Pe „panduri“ i-a parasit norocul

Cu o singura ocazie pe terenul unei echipe aproape retrogradata nu se promoveaza in Divizia A. Echipa Pandurii a avut ghinion la sutul lui Vancea din minutul 83, care a nimerit bara, dar nu poate emite pretentii atita timp cit nu dispune de atacanti capabili sa marcheze la prima oprtunitate. In acest retur, compartimentul ofensiv al echipei lui Sandoi a fost deseori de decor, atacantii iesind rar si cu greutate in evidenta. Nici macar revenirea lui Vintilescu printre titulari nu a mai salvat mediocritatea din atacul tirgujienilor.


„Am fost lipsiti de inspiratie la finalizare si de aceea nu ne-am impus la Slatina. Pentru ca nu am intilnit o echipa care sa ne puna mari probleme, ci doar o echipa care s-a baricadat intre 16 si 50 de metri si s-a aparat aglomerat. Practic, ei au jucat la egal, dar noua un astfel de rezultat nu ne era util, deoarece am pierdut doua puncte. Nu stiu ce se intimpla cu atacantii nostri de au aceasta lipsa de inspiratie la finalizare, pentru ca de lucrat am tot lucrat in ultimul timp la acest capitol“, a spus Sandoi.


Rezultatul de egalitate de la Slatina este cu atit mai regretabil cu cit liderul a calcat gresit pentru prima data in acest campionat pe teren propriu. De asemenea, Petrolul, prin victoria de la Caracal, a devenit principala favorita la primul esalon. „Ar fi trebuit sa speculam la maximum pasul gresit al Sibiului pe teren propriu, dar acest egal nu ne e de folos. Rezultatele din aceasta etapa ajuta Petrolul sa se apropie de primul loc. Petrolul e acum cea mai cistigata, pentru ca va juca si cu Sibiu si cu Otopeni si se poate impune“, a opinat antrenorul gorjenilor, constient ca a pierdut un tempo in lupta pentru promovare.


Daca jucatorii nu te asculta in teren, nu poti sa invoci decit sansa sau sa deplingi reusitele adversarilor. Pandurii este, in opinia tehnicianului, o echipa lipsita de noroc, in ciuda deselor rugaciuni la Casa Domnului practicate de „panduri“, in timp ce adversarele sint pline de sansa. Daca primele doua clasate au fost echipele norocoase, iar Pandurii singura care a ajuns pe locul trei prin munca fotbalistilor, Sandoi nu spune nici un cuvind despre Petrolul Ploiesti. „FC Sibiu se poate spune ca este o echipa norocoasa in acest campionat. Dar din etapa precedenta, cind au pierdut la Motru, acest noroc a cam parasit-o. Pina si CS Otopeni a avut mult noroc in acest campionat, pentru ca a cistigat numai pe final de meci sau in prelungiri, cum s-a intimplat si acum. In schimb, noi sintem o echipa pe care norocul a cam ocolit-o pina in prezent. Sintem singura echipa care a ajuns acolo pe munca, fara a avea noroc. Sper ca norocul sa se mai indrepte si spre noi“, este apelul lui Sandoi catre divinitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS