13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOricine cistiga se califica englezii

Oricine cistiga se califica englezii

Pe arena „Anfield Road“ se va disputa astazi primul meci din mansa secunda a semifinalelor, Liverpool – Chelsea. In tur, cele doua echipe britanice au incheiat la egalitate, scor 0-0. Meciul de pe „Anfield Road“ va putea fi urmarit in direct la Pro TV, de la ora 21.45.


Jose Mourinho, tehnicianul noii campioane a Angliei, Chelsea, este increzator in deznodamintul „dublei“ cu Liverpool: „Pentru o semifinala de Liga Campionilor, remiza din tur este un rezultat bun. Calificarea se va decide dupa meciul de la Liverpool. Imi plac foarte mult situatiile de acest gen si cred ca vom putea sa marcam acolo si sa cistigam“, a afirmat Mourinho.


La rindul sau, antrenorul „cormoranilor“, Rafael Benitez, sustine ca echipa sa isi poate fructifica in aceasta seara avantajul terenului propriu: „Cred ca avem o sansa in plus, pentru ca jucam pe teren propriu. Vom intilni insa o echipa buna, in fata careia trebuie sa fii mereu atent. Dar sintem increzatori“, a spus Benitez.


Rafael Benitez nu-l va putea folosi in returul de pe „Anfield Road“ pe Xabi Alonso, suspendat dupa ce a primit un cartonas galben spre finalul meciului de la Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS