5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu mai suportam sa fim furati“

„Nu mai suportam sa fim furati“

Arbitrajele ostile de care au avut parte in returul campionatului i-au determinat pe jucatorii Universitatii sa rabufneasca, mai ales ca oficialii clubului din Banie nu au facut nimic pentru a stopa tendintele „fluierasilor“. Dupa meciul de simbata, cu FCM Bacau, in care Universitatea a fost pusa din nou la colt de arbitrul Corpodean, Mihaita Plesan a spus ca nu se doreste ca aceia care conduc destinele fotbalului românesc sa puna piedici formatiei oltene in lupta sa pentru salvarea de la retrogradare.


„De fiecare data ni se pun piedici. In prezent, cred ca puteam sta linistiti daca in ultimele doua jocuri din deplasare nu am fi pierdut patru puncte pe mina arbitrilor. Trebuie sa se ia o masura impotriva acestor lucruri. Nu mai suportam sa fim furati in asemenea fel“, a spus Plesan.


La rindul sau, capitanul Universitatii, Corneliu Papura, a criticat decizia arbitrului Sorin Corpodean la faza din minutul 87, cind fundasul oltean a fost faultat in careu de Stefan Apostol: „Nu vreau sa mai comentez. Cred ca s-a vazut din avion cum am fost tinut. Mi s-a rupt si tricoul, iar domnul Corpodean nu a vrut sa ne acorde penalti. Oare unde vor sa ne duca? In Divizia C?“.


Tehnicianul Universitatii, Marian Bondrea, a apreciat, de asemenea, ca ar fi trebuit ca arbitrul sa acorde lovitura de la 11 metri la faza din minutul 87. „Nu vreau sa mai comentez prea mult deciziile arbitrilor. Am comentat atita si tot degeaba. S-a vazut clar cum Papura a fost tinut. Asta este, ne vom duce crucea pina la capat. Eu am incredere in baieti si cred ca totusi ne vom salva“, a afirmat Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS