20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara puncte de Sarbatori

Fara puncte de Sarbatori

O remiza si doua infringeri este bilantul divizionarelor C gorjene ale seriei a 6-a in etapa a 20-a care a prefatat Sarbatorile Pascale. Cu gindul la petrecerile care stateau sa inceapa, fotbalistii gorjeni au facut figuratie pe dreptunghiul verde, dovedindu-si limitele in fata unor banateni care si-au respectat statutul. Surpriza vine de la Moi, unde EMC Rovinari a inregistrat al doilea esec pe propriul teren din acest sezon. La Motru, Arsenal nu a avut experienta necesara de a conserva un avantaj minim obtinut in doua rinduri in fata unei formatii garnisite cu fosti divizionari A. „Minerii“ din Matasari sint, cu fiecare etapa scursa, mai aproape de campionatul judetean, fiind umiliti la Resita, in repriza secunda, dupa ce pastrasera sperante timp de 45 de minute.


Arsenal Motru 2


Auxerre Orsova 2


Si de aceasta data portarul a fost punctul slab al gazdelor, speculat cum se cuvine de Zolencz. Dupa ce Cretan a disparut de la echipa fara urma in saptamina patimilor, vineri a fost rindul rezervei Filip sa fie penibil, acesta gafind la ambele goluri incasate. „Tunarii“ au evoluat curajos in teren si au deschis repede scorul prin micutul mijlocas Calin, dar ratarile ulterioare s-au razbunat in minutele de prelungiri ale primei parti, cind Zolencz a marcat din apropierea portii profitind de indecizia lui Filip. I. Popescu a reusit sa refaca diferenta la zece minute de la reluare, dar, cind centralul se pregatea sa fluiere finalul meciului, o minge aruncata la disperare in careul gazdelor i-a gasit adormiti pe fotbalistii lui Ilie Petre si acelasi Zolencz a adus un punct echipei sale. Situatia nu este disperata la Motru, Arsenal avind resurse si optiuni pentru a ramine inca un sezon in Divizia C.


EMC Rovinari 1


Florian Jimbolia 2


Redutabila pe propriul teren, EMC Rovinari a trebuit sa se recunoasca invinsa pentru a doua oara in acest campionat la Moi. Intr-un meci fara miza, banatenii s-au adaptat mai bine la conditiile de joc precare si au plecat cu toate punctele. Lovitura de gratie au dat-o pe final, cind Bordas a reusit un gol de trei puncte. Si la capatul primei parti avantajul a fost tot de partea oaspetilor, prin reusita lui Ritter (’45), dar Negru readusese echilibrul pe tabela, la cinci minute de la reluarea jocului. Infringerea ii coboara pe gorjeni la zero in clasamentul „adevarului“, insa acestia au capacitatea sa recupereze in deplasare ce au pierdut acasa.


„U“ Resita 4


Minerul Matasari 0


Minerul Matasari a confirmat si la Resita forma slaba in care se afla, iar rezultatul este pe masura. Fara punct obtinut in acest campionat, in deplasare, elevii lui Constantin Trifu trebuie sa spere la mai mult in urmatorul joc, tot la Resita, dar in fata deja retrogradatei Gloria. Cu trei puncte obtinute la ultima clasata, sperantele de salvare ale „minerilor“ s-ar mentine treze, cu conditia ca pe teren propriu sa nu cedeze nici un punct. „Studentii“ au profitat dupa pauza de caderea fizica a gorjenilor si, in douazeci de minute, au inscris de patru ori, prin Utiu (’57, ’77), Boterez (’62) si Doana (’70). Matasarenii se afla cu linia retrogradarii deasupra capului, iar timpul si adversarii sint nemilosi cu una dintre formatiile care anii trecuti facea legea in seria in care evolua.


In etapa a 20-a, in seria a 6-a s-au mai inregistrat rezultatele: CFR Timisoara – Gloria Resita 4-1, Minerul Moldova Noua – Minerul Mehedinti 0-0, UM Timisoara – Hexe Jebel Timisoara 3-2. Severnav Turnu Severin a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS