22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMacel pe strada Veseliei

Macel pe strada Veseliei

Inaintea jocului, antrenorul motrenilor, Pavel Buburuz, promitea ca suporterii gorjenilor vor vedea o alta fata a echipei dupa succesul cu FC Sibiu si a avut dreptate. Imbatati de victoria impotriva liderului, „minerii“ au fost calcati in picioare de tinerii rapidisti aspiranti la tricoul echipei lui Razvan Lucescu. Gazdele s-au distrat cu niste candidati la statutul de fotbalisti, bucuresteanul Buburuz facindu-se de ris chiar la el acasa.


„Satelitii“ Giulestiului au deschis repede scorul, prin Pandele (’17), cu un sut de la zece metri care l-a batut pe Andreescu, revenit in poarta dupa ce Munteanu s-a accidentat cu FC Sibiu. Petrea a majorat diferenta in minutul 23 si
l-a servit pe M. Dumitru pentru 3-0 in minutul 34, ambele goluri fiind reusite dupa suturi din interiorul careului. „Arma secreta“ a oaspetilor a dat senzatia unei reveniri, Volocaru speculind o iesire gresita pe centrare a portarului Sardescu, trimitind balonul in poarta goala, de la noua metri. Intr-un sfert de ora jucatorii lui Mihai Stoica au mai marcat de patru ori, o data cu ajutorul motreanului Caibar. In minutul 56, Ene l-a executat la vinclu pe Andreescu din lovitura libera, iar noua minute mai tirziu l-a servit din corner pe Saghin pentru 6-1. Umilinta a fost definitiva dupa ce Caibar si-a pierdut capul si a gresit poarta, iar Petrea a inscris pe tabela scorul final dupa un corner al lui Ene, 7-1.


Rapidistii au obtinut pe terenul din strada Veseliei prima victorie impotriva echipei Minerul Motru, diferenta nelasind loc la comentarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS