Acasă Sport Macel pe strada Veseliei

Macel pe strada Veseliei

-

Inaintea jocului, antrenorul motrenilor, Pavel Buburuz, promitea ca suporterii gorjenilor vor vedea o alta fata a echipei dupa succesul cu FC Sibiu si a avut dreptate. Imbatati de victoria impotriva liderului, „minerii“ au fost calcati in picioare de tinerii rapidisti aspiranti la tricoul echipei lui Razvan Lucescu. Gazdele s-au distrat cu niste candidati la statutul de fotbalisti, bucuresteanul Buburuz facindu-se de ris chiar la el acasa.


„Satelitii“ Giulestiului au deschis repede scorul, prin Pandele (’17), cu un sut de la zece metri care l-a batut pe Andreescu, revenit in poarta dupa ce Munteanu s-a accidentat cu FC Sibiu. Petrea a majorat diferenta in minutul 23 si
l-a servit pe M. Dumitru pentru 3-0 in minutul 34, ambele goluri fiind reusite dupa suturi din interiorul careului. „Arma secreta“ a oaspetilor a dat senzatia unei reveniri, Volocaru speculind o iesire gresita pe centrare a portarului Sardescu, trimitind balonul in poarta goala, de la noua metri. Intr-un sfert de ora jucatorii lui Mihai Stoica au mai marcat de patru ori, o data cu ajutorul motreanului Caibar. In minutul 56, Ene l-a executat la vinclu pe Andreescu din lovitura libera, iar noua minute mai tirziu l-a servit din corner pe Saghin pentru 6-1. Umilinta a fost definitiva dupa ce Caibar si-a pierdut capul si a gresit poarta, iar Petrea a inscris pe tabela scorul final dupa un corner al lui Ene, 7-1.


Rapidistii au obtinut pe terenul din strada Veseliei prima victorie impotriva echipei Minerul Motru, diferenta nelasind loc la comentarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...