5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Au dat-o in bara

Un meci in care numai victoria putea fi eficienta in realizarea obiectivelor fiecarei formatii s-a incheiat nedecis, punctul obtinut fiind o palida consolare atit pentru gazde, cit si pentru oaspeti. Neputinta si-a pus amprenta asupra jocului, mediocru pe toata durata lui, fluierul de final al lui Lucian Dan gasind jucatorii ambelor grupari prabusiti pe gazon, constienti ca au irosit o mare oportunitate.


Slatinenii sint tot mai aproape de Divizia C, in timp ce elevii lui Sandoi tot mai departe de promovare. Lupta la virf s-a echilibrat la finalul acestei runde, dar, din pacate pentru gorjeni, echipa Pandurii a pierdut o batalie care ar putea fi decisiva in cistigarea razboiului, favorita pentru Divizia A fiind, in prezent, Petrolul Ploiesti.


Cu golgheterul Vintilescu in teren din primul minut, „pandurii“ nu au pus in pericol nici un moment poarta lui Raceanu in prima repriza, dar nici jucatorii lui Stancu nu au ajuns la poarta lui Lung. Repriza secunda a fost mai animata, jucindu-se pe contre, singura ocazie de gol apartinind gorjenilor. In minutul 83, Vancea a sutat in transversala din lovitura libera de la 25 de metri, iar formatia Pandurii a ratat sansa sa se apropie de FC Sibiu la un singur punct. Tirgujienii au pierdut si pozitia secunda in clasament in dauna celor de la Otopeni. Cu multi fotbalisti de profil ofensiv in teren, Sandoi nu a gasit drumul spre poarta Oltului Slatina si, implicit, spre victorie, apelind inclusiv la Scarlat, revenit dupa mai multe luni de accidentare. Echipa Pandurii ramine incapabila sa obtina victoria pe terenul echipelor aflate in zona retrogradarii, inregistrind remize albe la Inter Gaz si la Slatina. Ramine de vazut daca si Rulmentul Alexandria va fi o nuca suficient de tare pentru jucatorii lui Sandoi.


Gorjenii au fost sustinuti de galeria „PanDurii“, care a cintat pe tot parcursul jocului, iar la final s-a contrat doar cu Romeo Radoi, care a venit sa le multumesca suporterilor, in timp ce colegii lui
i-au ignorat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS