16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Va asigur ca Universitatea nu va retrograda!“

„Va asigur ca Universitatea nu va retrograda!“

Cel mai bun jucator al meciului Universitatea Craiova – FC National, scor 3-0, a fost Constantin Schumacher, mijlocasul formatiei oltene „inchizind“ tabela cu un sut de exceptie, dupa ce, in prealabil, centrase decisiv la golurile marcate de Pirvu si Daouda. La sfirsitul partidei cu „bancarii“, Schumacher i-a asigurat pe suporterii formatiei din Banie ca Universitatea nu va retrograda. „Am spus ca Universitatea nu va retrograda si va asigur ca asa se va intimpla. De la meci la meci am avut o evolutie din ce in ce mai buna si, daca vom continua asa, nu avem cum sa nu ne salvam“, a spus Schumacher.


La rindul sau, autorul celui de-al doilea gol in poarta lui Cristi Munteanu, Mariko Daouda, este convins ca Universitatea nu va retrograda. „Sint fericit ca am reusit al doilea gol pentru Craiova. Cred ca noua frizura imi poarta noroc, asa cum mi-au spus si colegii si sotia. Sper sa ne poarte si la Bacau, dar si in meciurile viitoare. Craiova nu va retrograda“, a spus Daouda. Fundasul ivorian al Universitatii a fost sunat dupa meci de un reprezentat al primarului Antonie Solomon, acesta transmitindu-i ca edilul-sef ii ofera 1.000 de euro pentru golul inscris si ca isi cere scuze pentru faptul ca l-a facut „cioara“, „vorba spusa la suparare“.


In sfirsit, antrenorul Marian Bondrea a afirmat ca Universitatea Craiova si-ar asigura in proportie de 70 la suta salvarea de la retrogradare, daca va cistiga meciul de miine, cu FCM Bacau. „Victoria din meciul cu FC National o asteptam de foarte mult timp. Ne-a descretit fruntile. Speram ca de acum inainte sa nu mai avem acel ghinion pe care l-am avut in meciurile anterioare si sa reusim si alte victorii. Meciul cu FCM Bacau este foarte important, de fapt toate jocurile sint capitale pentru noi. Cred ca o victorie la Bacau ne va asigura in proportie de 70 la suta salvarea de la retrogradare“, a opinat Bondrea.


Alb-albastrii au plecat ieri dupa-amiaza spre orasul lui Bacovia, insa vor innopta la Focsani, la Hotel „Vrancea“. Astazi, oltenii se vor antrena pe stadionul „Unirea“ din localitate, dupa care isi vor continua drumul spre Bacau. Plesan a reintrat in lotul Universitatii dupa etapa de suspendare, revenirea sa lasindu-l pe dinafara pe L. Preda, care nu a mai facut deplasarea in Moldova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU