16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSa ne numarati golurile!

Sa ne numarati golurile!

Multi cintau prohodul Universitatii inca de la sfirsitul turului, bazindu-se pe faptul ca echipa olteana nu mai era pe placul maimarilor fotbalului românesc, iar unii arbitri abia asteptau sa se razbune dupa ce au luat citeva „tepe“ de la oficialii gruparii din Banie. Inceputul returului le-a dat dreptate detractorilor Universitatii, echipa craioveana peirzind pe linie pina la meciul cu CFR Cluj, din runda precedenta. In Ardeal, cu toata opozitia arbitrului Balaj, alb-albastrii au obtinut un punct si au promis ca se vor lupta pina la epuizare atita timp cit mai sint sanse de salvare.


Aseara, chiar daca au fost sicanati in permanenta de centralul Robert Dumitru, elevii lui Marian Bondrea au facut spectacol si i-au invins pe bancari la scor de neprezentare. Prima repriza s-a jucat pe contre, cu ocazii la ambele porti, Dragan (’15), Bundea (’18), Lutu (’26, ’44), respectiv Panc (’19) si S. Radu (’20) trecind pe linga deschiderea scorului. In partea a doua a partidei, oltenii si-au continuat asaltul asupra portii lui Munteanu, Lutu (’48), Dragan (’54) si Schumacher (’64) gresind cu putin tinta. Suporterii si jucatorii alb-albastri s-au dezlantuit din minutul 65, cind Pirvu a deschis scorul, reluind cu capul, de la sase metri, o centrare din corner a lui Schumacher. O faza aproape identica s-a petrecut in minutul 77, Schumacher centrind din nou perfect, iar Daouda a trimis cu capul balonul in coltul din stinga al portii lui Munteanu. In minutul 82, Schumacher si-a incununat o evolutie de exceptie cu un gol senzational, sutul sau de la 20 de metri lasindu-l fara replica pe portarul Munteanu.


Nu trebuie sa supralicitam victoria de aseara, insa acest succes poate insemna inceputul sfirsitului patimilor oltenilor. Celor care le poarta simbetele, alb-albastrii le-au raspuns aseara prin joc, marcind trei goluri in poarta echipei care, in urma cu trei zile, inscrisese de cinci ori impotriva lui Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII