13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi trebuie sa treaca Oltul

Sandoi trebuie sa treaca Oltul

Cu opt etape inainte de terminarea campionatului Diviziei B, lupta pentru promovare in seria a doua este foarte echilibrata. Toate cele patru echipe din fruntea clasamentului au sanse reale la primul loc, diferenta dintre lidera, FC Sibiu, si ocupanta locului patru, Petrolul Ploiesti, fiind de numai sase puncte. Ardelenii au un program foarte dificil in continuare, in timp ce „lupii galbeni“ par favoriti judecind din acelasi punct de vedere.


Sandoi stie acest lucru si crede ca pentru a se impune in lupta in patru pentru Divizia A, „pandurii“ trebuie sa se concentreze pina in ultimul minut al ultimei partide: „Este o lupta pentru promovare, care se da intre patru echipe. Avem sansele noastre, dar pina in prezent am fost dezavantajati si de programul pe care l-am avut. Si in turul campionatului, inainte de meciul cu Ploiesti, noi aveam opt puncte, iar Petrolul 15. In retur, cu etapele care s-au scurs, numarul de puncte acumulate este mai mare decit in tur. Fiecare meci e important, fiecare punct, fiecare gol. Ar trebui sa raminem concentrati la maximum. Avem sanse reale de promovare. Avind in vedere programul mai greu pe care il are FC Sibiu, nu trebuie sa fim indusi in eroare ca pina la final vom concura numai cu ei. Echipele Petrolul si Otopeni au sansa lor si cred ca va fi un campionat care se va juca pina in ultima etapa“.


Urmatoarele doua jocuri din deplasare sint hotaritoare pentru gorjeni, rezultatele inregistrate la Slatina si Alexandria urmind sa creasca sau sa scada sperantele tirgujienilor la primul esalon.


„Avem doua jocuri in deplasare, la Oltul Slatina si la Alexandria, care vor fi decisive pentru noi in aceasta lupta. Jocul de la Slatina se joaca cu cutitele pe masa. Nu trebuie sa uitam ca Slatina este intr-o situatie dificila, iar Alexandria este deja retrogradata. Sansele noastre de promovare depind de aceste doua jocuri“, a afirmat tehnicianul echipei Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS