12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportO problema de onoare pentru „cormorani“

O problema de onoare pentru „cormorani“

Elevii lui Benitez au fost invinsi de trei ori in acest sezon de trupa lui Mourinho


In prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor se va juca astazi cel de-al doilea meci, dupa ce aseara s-a disputat partida AC Milan – PSV Eindhoven. Pe arena „Stamford Bridge“ din Londra, Chelsea va primi in aceasta seara replica formatiei FC Liverpool. Aceasta partida, care va fi arbitrata de o brigada franceza alcatuita din Alain Sars, Vincent Teixer si Jean-Philippe Izzo, va incepe la ora 21.45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.


Chelsea a trecut in sferturi de Bayern München, dupa 4-2 pe „Stamford Bridge“ si 2-3 pe „Olympiastadion“. Dupa meciul din capitala Bavariei, mijlocasul „albastrilor“, Joe Cole, a spus ca se bucura pentru ca va juca in semifinale cu Liverpool: „Sint foarte incintat ca vom juca in semifinale cu Liverpool. Acest lucru este fantastic pentru fotbalul englez. Eu am multi prieteni in lotul «cormoranilor», insa acest lucru nu va conta pe teren“. Sa notam ca antrenorul „albastrilor“, Jose Mourinho, va reveni in acest meci pe banca tehnica a echipei sale dupa ce si-a ispasit in „dubla“ cu Bayern München etapele de suspendare dictate de UEFA.


Liverpool s-a calificat in semifinale in dauna echipei Juventus Torino, dupa 2-1 pe „Anfield Road“ si 0-0 pe „Delle Alpi“. Tehnicianul „cormoranilor“, Rafael Benitez, a spus ca nu trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca echipa sa s-a calificat in semifinale. „Sint foarte mindru de jucatorii mei. Calificarea noastra in semifinale poate constitui o surpriza pentru unii, dar nu si pentru noi. Am muncit foarte mult pentru acest lucru si am avut convingerea ca vom obtine calificarea“, a spus spaniolul. Benitez a adaugat care are o revansa de luat in fata trupei lui Mourinho: „Am pierdut de trei ori impotriva lui Chelsea in acest sezon, dar am fost atit de aproape de victorie in cele doua meciuri din campionat si in finala Cupei Ligii engleze. Trebuie sa invatam din acele meciuri si sa cistigam incredere.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS