21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo Kiev s-a apropiat de Sahtior

Dinamo Kiev s-a apropiat de Sahtior

Echipa antrenata de tehnicianul român Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut luni, in deplasare, in compania formatiei Arsenal Kiev. In aceasta partida, care a contat pentru etapa a 23-a a campionatului Ucrainei, gazdele au deschis scorul in minutul 5, prin Mizin, din penalti, iar Sahtior a restabilit egalitatea in minutul 75, prin Lewandowski, tot din lovitura de pedeapsa.
Antrenorul Mircea Lucescu a inceput meciul cu românii Flavius Stoican si Razvan Rat titulari, jucatorii Cosmin Barcauan si Ciprian Marica fiind rezerve. Marica a fost introdus pe teren in minutul 46, in timp ce Stoican, care a primit un cartonas galben in minutul 34, a fost inlocuit, in minutul 74, cu Batista.
Intr-un alt meci disputat luni in campionatul Ucrainei, echipa românilor Tiberiu Ghioane, Florin Cernat si Cristian Irimia, Dinamo Kiev, a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Metalurg Donetk. Cernat a fost introdus pe teren in minutul 66, in locul lui Belkevici, in timp ce Ghioane si Irimia nu au fost inclusi in lotul pentru acest meci.
In clasament conduce in continuare Sahtior Donetk, cu 58 de puncte, urmata de Dinamo Kiev, cu 55 de puncte, si de Metalurg Donetk, cu 40 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS