12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi a consumat degeaba 200 de carioci

Sandoi a consumat degeaba 200 de carioci

Satul sa consume cariocile de pomana pentru a le explica fotbalistilor sai schemele la tabla, iar jucatorii sa nu le puna in practica, Sandoi a amenintat in mai multe rinduri ca va renunta la aceasta practica. Golul cazut repede in partida de simbata cu Inter Pitesti i-a deconectat pe „panduri“, care au terminat in genunchi prima repriza, tehnicianul acuzind boemia din jocul echipei sale. Mustruluiala de la pauza i-a trezit pe tirgujieni si prestatia din partea secunda l-a multumit pe Sandoi.


„Stefan avea nevoie de mustruluiala la pauza. Daca am inceput bine jocul, din momentul in care am marcat am inceput iarasi sa compunem pe teren, acesta fiind motivul pentru care am avut o parte mai proasta a primei reprize. De cind sint aici, le-am facut numai scheme pe tabla, cred ca am consumat 200 de carioci. Mai am putin si ma fac pictor, numai cu scheme, cu lovituri libere, cu auturi, le-am repetat la antrenamente si le-am spus ca nu le mai trec pe tabla de acum. Le-a prins bine mustruluiala de la pauza si cred ca au facut o a doua repriza foarte buna“, a afirmat noul artist plastic al gazonului.


Buia si-a schimbat numarul


Prima infringere a „pandurilor“ din retur, in fata „lupilor galbeni“, etapa precedenta, a produs schimbari si in superstitiile fotbalistilor gorjeni. Romica Buia a renuntat la numarul 27, cu care a evoluat la Pandurii in primele sase etape, si a optat pentru numarul 30. Acesta i-a purtat noroc avind in vedere ca ambele pase de gol ale victoriei cu International au plecat din piciorul sau. Mai mult, antrenorul Emil Sandoi este convins ca sansa va fi si de partea sa, avind amintiri frumoase vizavi de una dintre cifrele care compun numarul lui Buia. „Fiecare jucator are superstitia lui. Si eu eram indragostit de numarul 3, am mai jucat si cu numerele 5 sau 6 si de fiecare data cind am jucat cu alte numere decit 3 parca eram nemultumit de evolutia mea. Probabil ca si lui Buia o sa-i aduca noroc“, este convins tehnicianul candidatei la promovare.


Vintilescu, primul gol in retur


Dupa accidentarea ce l-a tinut departe de gazon trei luni, Vintilescu a evoluat o jumatate de ora in meciul cu International si si-a incununat prestatia cu cel de-al zecelea gol al sau in acest sezon. Secretul eficientei sale este desconspirat de antrenorul sau Emil Sandoi: „Vintilescu a crescut in valoare pentru ca a inteles ca la finalizare nu este timp nici de gindire, nici de spatii mari, iar toate golurile le-a marcat dintr-o atingere, maximum din doua. Cred ca Vintilescu transmite echipei o stare de simplitate de care este mare nevoie pe faza de finalizare. Echipa s-a descatusat dupa intrarea lui si dupa ce el a reusit sa marcheze golul de 2-0, pentru ca in rest majoritatea jucatorilor pe care-i avem sint indragostiti de minge, mai fac un artificiu tehnic, lucru care nu trebuie sa se intimple. Eu sint convins ca el va transmite echipei acest realism din fata portii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS