Acasă Sport „La mine nu a ajuns vestea asta!“

„La mine nu a ajuns vestea asta!“

-

Varianta preluarii Universitatii de un grup condus de Gigi Netoiu (avindu-l pe Mircea Dinescu portavoce) se zice ca ar fi cazut, iar ultimele interventii publice ale fostului presedinte, Adrian Mititelu, denota intentia acestuia de a reveni la club in calitate de patron. Zilele trecute, Mititelu a emis un comunicat in care, printre altele, a precizat: „Nu am ajuns la un numitor comun (cu Dinel Staicu-n.r.) pentru a prelua Universitatea. Daca varianta Gigi Netoiu va cadea, nu voi sta cu miinile in sin“. L-am chestionat ieri pe Dinel Staicu asupra acestui subiect.


– Cu cine negociati in acest moment?


– Cu nimeni.


– L-am auzit pe domnul Mititelu exprimindu-si intentia de a prelua Universitatea…


– La mine nu a ajuns vestea asta.


– Sa inteleg ca in afara de Gigi Netoiu nu ati mai vorbit cu nimeni?


– Nu, nu…


– Ce se va intimpla cu Universitatea?


– Nu stiu. Si nici nu ma mai intereseaza. Daca alesii nostri nu o vor pe degeaba, nici pe mine nu ma mai intereseaza. Degeaba, dar in anumite conditii privind vreo trei jucatori. Nu vreau sa mai reiau subiectul, ca iarasi faceti tot felul de interpretari rautacioase si nu doresc sa mai fiu marul discordiei. Nu mai vreau sa aud de fotbal! Sa nu ma mai sunati pentru probleme de fotbal.


– Universitatea II ramine in proprietatea familiei Staicu, adica va fi condusa de fratele dumneavoastra?


– Da.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...